Testissä Creative Sound BlasterX Kratos S3

Creative Sound BlasterX Kratos S3

Creativen uusi 2.1-kaiutinjärjestelmä tuottaa kirkkaan ja selkeän äänen.

tekijä Peter Skovbjerg Jensen #Kaiuttimet #Creative
7.1

Sound BlasterX Kratos S3 on Creativen uusi 2.1-kaiutinjärjestelmä, joka on tarkoitettu sijoitettavaksi pysyvästi tietokoneen viereen – setti ei ole helposti mukana kuljetettava eikä langaton. Mustat satelliittikaiuttimet ja subwoofer ovat tyylikkään näköiset, ja niissä kaikissa on Sound BlasterX -logo. Oikean satelliittikaiuttimen kyljessä on äänenvoimakkuuden säätö ja kuulokelähtö.

Järjestelmän käyttöönotto on äärimmäisen helppoa. Satelliittien johdot liitetään subwooferiin, minkä jälkeen subwoofer liitetään tietokoneeseen ääniliitännän kautta.

Kratos S3 -kaiutinjärjestelmä soi kovaa ja kirkkaasti. Subwoofer tuottaa jykevän basson, joka puuttuu yleensä pienemmistä tietokonekaiuttimista. Jos pitää erittäin voimakkaasta bassosta, Kratos S3 ei ole kenties paras vaihtoehto, mutta normaalin bassontarpeen se tyydyttää mainiosti. Äänenlaatu on hyvä, ja Sound BlasterX Kratos S3 -järjestelmä kuuluu hintaluokkansa parhaimmistoon.

Creativen mukaan Sound BlasterX Kratos S3 on suunnattu erityisesti pelikäyttöön. Ääni onkin riittävän selkeä pelejä ajatellen. Ammattimainen pelaaja haluaa todennäköisesti vähintään 5.1-kaiutinjärjestelmän, sillä monissa peleissä on tärkeää kuulla tarkasti, mistä päin ääni tulee. Kratos S3 -kaiutinjärjestelmä on kuitenkin hyvä valinta tavalliselle pelaajalle, jolle äänen suunta ei ole niin tärkeää.

 

+ Hyvä ääni hintaan nähden
+ Jykevä basso
+ Helppo käyttöönotto

Katso päivän hinta Creative Sound BlasterX Kratos S3 -kaiutinjärjestelmälle hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hinta.fi-palvelusta.

Conclusion

Creative Sound BlasterX Kratos S3 -kaiutinjärjestelmä on yksi huokeimmista tavoista saada hyvä ääni ja kunnon basso tietokoneeseen.

Ominaisuudet

Merkki
Creative
Liitäntä
3.5 mm ääniliitäntä
Paino
Subwoofer: 2,4 kg, vasen satelliitti: 0,5 kg, oikea satelliitti: 0,6 kg
Mitat
Satelliitit: 158 x 95 x 102 mm, Subwoofer: 227 x 170 x 227 mm