Du kan styre afspilningen med knapper på toppen af den ene højtaler.

Creative T100

Kätevän kokoiset pc-kaiuttimet.

tekijä #Kaiuttimet #Creative
8.5

Hyvää stereoääntä tietokoneelle ja paljon toimintoja kohtuulliseen hintaan. Siinä on Creative T100 -pc-kaiuttimien luonnehdinta pähkinänkuoressa.

Kaiuttimet ovat juuri sopivan kokoiset seisomaan 24- tai 27-tuumaisen näytön molemmin puolin. Kaiuttimet tuottavat yhdessä hyvän stereovaikutelman, ja äänenlaatu on riittävän hyvän sekä musiikin kuunteluun että elokuvien katseluun tietokoneella. Kokoonsa nähden, ja kun ottaa huomioon, ettei settiin kuulu subwooferia, T100 tuottaa syvää ja täyteläistä bassoääntä.

Creativen kaiuttimissa on monipuoliset ominaisuudet. 3,5 millimetrin ääniliitännän lisäksi kaiuttimet voi yhdistää tietokoneeseen myös usb-liitännän kautta tai optisella kaapelilla. Jälkimmäinen vaihtoehto voi parantaa äänenlaatua, jos tietokoneen äänikorttia kiusaa kokoonpanon muista komponenteista aiheutuva häly. Lisäksi kaiuttimet voi yhdistää myös puhelimeen tai tablet-laitteeseen langattomasti bluetooth-yhteyden avulla.

Creative T100 -kaiuttimet ovat hyvä kompromissi hinnan ja laadun välillä. Creativen setti ei pärjää viimeisimmän pc-kaiutinvertailumme testivoittajalle, mutta se olikin hinnaltaan tuplasti kalliimpi.


+ Monipuoliset liitännät

+ Erinomainen ääni

+ Käytännöllinen koko

 

Lisätietoja laitteesta saa valmistajan sivuilta.

 

Arvio

Erittäin hyvä kaiutinsetti tietokoneelle.

Ominaisuudet

Merkki
Creative
Liitäntä
Bluetooth 5.0, 3,5 mm ääniliitäntä, optinen tulo
Teho
Huipputeho 80 W
Paino
1 kg per kaiutin
Mitat
216 x 90 x 123 mm