CREATIVE SOUND BLASTER ROAR PRO

Sound Blaster Roar PRO

Monipuolinen mobiilikaiutin

tekijä ERK #Kaiuttimet #Creative
8.0

Creative on tuonut myyntiin näppärän Sound Blaster Roar Pro -mobiilikaiuttimen, jolla on lukuisia käyttömahdollisuuksia. Kaiuttimella voi toistaa älypuhelimessa, tabletissa ja tietokoneella olevaa ääntä bluetoothin sekä minijakki- ja usb-liitännän avulla. Kaiuttimella voi myös tallentaa ääntä microsd-muistikortille, ja laitetta voi käyttää handsfree-puheluihin sekä puhetta voimistavana PAlaitteistona yhdessä edellä arvostellun iRoar Mic -mikrofonin kanssa.

Creative on tunnettu hyvästä äänenlaadusta, ja sama pätee myös Roar Pro -kaiuttimeen. Vaikka laite on suhteellisen pienikokoinen, ääni soi todella kovaa ja kuulostaa hyvältä ja luonnolliselta.

Roar Pro on varustettu viiden elementin järjestelmällä ja kahdella vahvistimella. Yksi vahvistimista huolehtii matalien ja keskiäänien tuottamisen ja toinen on korkeita taajuuksia varten. Roar Pro -käyttäjät voivat valita kolmen esiasetetun ääniprofiilin välillä: lämmin, neutraali ja energinen. Paras asetus puheluille on energinen, ja lämmin asetus sopii hyvin musiikin kuunteluun.

Roar Pron käyttöönotto on helppoa. Lataa akku täyteen, mikä jälkeen kaiutinta voi käyttää noin 10 tuntia. Paritus mobiillilaitteen kanssa toimii helposti: Paina bluetooth-painiketta muutama sekunti, niin laite menee paritus-tilaan. Kaksi laitetta, kuten älypuhelin ja tablet, voivat olla paritettuina samaan aikaan.

Conclusion

Roar Pro on monipuolisilla ominaisuuksilla varustettu hyvin soiva matkakaiutin.

Ominaisuudet

Merkki
Creative
Liitäntä
Bluetooth 3.0, AUX-in, USB, microSD
Paino
1,1 kg
Mitat
5,7 x 20,2 x 11,5 cm
Muuta
Afspil fra smartphone, tablet, pc og microSD. Optag fra indbygget mikrofon eller tilsluttede enheder. Telefonsamtaler via Bluetooth.