Udover den grå udgave her fås Denon Home 250 også i sort.

Denon Home 250

Denon Home 250 toistaa musiikkia hyvällä laadulla.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Kaiuttimet #Denon
9.3

Home 250 on hifi-yritys Denonin mainio kaiutin, joka pystyy toistamaan musiikkia lähes mistä tahansa. Voit käyttää Tidalia ja Spotifyta tai muita verkkopalveluja, lähettää musiikkia langattomasti Bluetoothin kautta puhelimestasi tai liittää USB-muistitikun kaiuttimen taakse ja toistaa omia musiikkitiedostojasi MP3-muodossa ja monessa muussa formaatissa.

Kaiutin on päällystetty harmaalla kankaalla, ja se sopii hienosti useimpiin huoneisiin. Äänessä on riittävästi tehoa keskisuuren olohuoneen täyttämiseen. Toisaalta hiljaisella äänenvoimakkuudella jokainen sana toistuu niin kirkkaana, että podcasteja on ilo kuunnella ruokaa laittaessa. Monipuolisesta kaiuttimesta puuttuu vain sisäänrakennettu akku. Sitä odotellessa on tyydyttävä lähimpään pistorasiaan.

Home 250 on ennen kaikkea monitilakaiutin. Se tarkoittaa, että samalla sovelluksella voi hallita toistoa kodin eri huoneissa olevilla Denon-kaiuttimilla.

Denonin sovellus on saatavana sekä iPhone- että Android-laitteille, ja se toimii juuri niin kuin pitääkin. Kaiuttimien ja sovelluksen yhdistäminen on erittäin helppoa.

Jos käytössä on kaksi Denon Home 250 -kaiutinta, ne voi yhdistää stereoäänen luomiseksi. Yhdellä testikaiuttimella emme kuitenkaan pystyneet testaamaan tätä.


+ Useita toistomahdollisuuksia

+ Hyvä ääni

+ Hieno sovellus

Conclusion

Denon Home 250 toistaa musiikkia hyvällä laadulla.

Ominaisuudet

Merkki
Denon
Liitäntä
Bluetooth, Wi-Fi, USB, AUX in (3,5 mm jack liitin)
Mitat
29,6 x 21,6 x 12 cm