Der sidder en håndfuld knapper øverst, som du fx kan bruge til at skrue op og ned for lyden.

Harman Kardon Onyx Studio 7

Onyx Studio 7 tuottaa pettymyksen lattealla äänikuvalla ja epämukavalla muotoilulla.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Kaiuttimet #Harman Kardon
5.8

Harman Kardonin uuden Bluetooth-kaiuttimen ääni ei ole missään nimessä huono, mutta korkean hinnan vuoksi siltä voisi odottaa enemmän.

Harman Kardon Onyx Studio 7 on hyvin valmistettu. Kaiutin tuntuu laatutuotteelta kangaspäällysteisen etuosan ja tukevan metallikahvan ansiosta. Kahva on tarkoitettu kaiuttimen nostamiseen ja kuljettamiseen. Kaari on tiukasti kiinni ja se pysyy paikallaan hieman oudossa kulmassa kaiuttimen edessä.

Kääntöpuolella kaari peittää osan alareunasta ja vaikeuttaa ylettymistä virtaliitäntään sekä ulkoisten äänilähteiden liitäntään, joihin voisi liittää esimerkiksi tietokoneen kaapelin avulla. Muotoilultaan kaiutin voisi siis olla kätevämpi.

Kytkimme Onyx Studio 7:n päälle ja yhdistimme sen puhelimeen muutamassa sekunnissa – mutta sen jälkeen jouduimme pettymään. Ei olisi reilua sanoa Onyx Studio 7:n ääntä huonoksi, mutta hintalapun kanssa äänenlaatu ei täsmää. Kuuntelimme erilaisia tyylilajeja, ja erityisesti jazzissa ja rauhallisissa rock-kappaleissa kävi ilmi, että äänestä puuttuu yksityiskohtia ja että basson annetaan hallita äänimaailmaa. Kun musiikissa on useita soittimia samaan aikaan, niitä voi olla vaikea erottaa toisistaan. Kaiutin pystyy toistamaan suurella volyymilla, ja tietyissä piireissä sekin voi olla laadun merkki.


+ Vankka rakenne

– Lattea äänikuva

– Kahva on tiellä

Conclusion

Onyx Studio 7 tuottaa pettymyksen lattealla äänikuvalla ja epämukavalla muotoilulla.

Ominaisuudet

Merkki
Harman Kardon
Liitäntä
Bluetooth, 3,5 mm ääniliitäntä
Teho
50 W RMS
Paino
3,295 kg
Mitat
26,8 x 30,3 x 16 cm
Akkukesto
5-6 tuntia