Du kan styre musikafspilning med knapperne øverst på højtaleren.

Harman Kardon Onyx Studio 8

Onyx Studio soittaa kovaa, mutta äänestä puuttuu yksityiskohtia ja kaiutin on epävakaa.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Kaiuttimet #Harman Kardon
6.1

Onyx Studio 8 -kaiutin kannattaa ostaa vain, jos sen hieman omituinen muotoilu miellyttää silmää. Ääneltään parempia vaihtoehtoja löytyy nimittäin samastakin hintaluokasta.

Tämän Bluetooth-kaiuttimen ääni sopii parhaiten rytmikkääseen musiikkiin, jossa on paljon bassoa ja rumpuja. Sellaista Onyx Studio 8 soittaa kovaa ja luo upean juhlatunnelman jopa suurehkoihin huoneisiin.

Dominoiva basso ei toimi yhtä hyvin hiljaisemmalla äänenvoimakkuudella ja erilaisessa musiikissa. Silloin ääni on selvästi tukahdutetumpi, ja äänikuvalla on taipumusta sulautua yhteen ja latistua. 

Pöydällä pyöreä Onyx Studio 8 lepää suuren kiinteän kaaren ja yhden muovipinnoitetun tukipisteen varassa. Tämä tekee kaiuttimesta hyvin epävakaan, ja se kaatuu sivulle jo pienestäkin töytäisystä. Taustapuolella on virtapistoke, jota käytetään kaiuttimen lataamiseen. Täyteen lataamisen jälkeen musiikkia voi kuunnella noin seitsemän tuntia ennen kuin on aika etsiä pistorasia.

Onyx Studio 8 ei poikkea merkittävästi edeltäjästään Studio 7:stä. Jos siis pidät Studio 8:n omaleimaisesta muotoilusta, saatat hyvällä tuurilla löytää sen edeltäjän alle kolmanneksella tämän kaiuttimen hinnasta.


+ Soittaa kovaa

+ Akun käyttöaika 7 tuntia

– Vaimea hiljaisella volyymillä

– Epävakaa

Conclusion

Onyx Studio soittaa kovaa, mutta äänestä puuttuu yksityiskohtia ja kaiutin on epävakaa.

Ominaisuudet

Merkki
Harman Kardon
Liitäntä
Bluetooth 5.2
Teho
50 W RMS
Paino
3,52 kg
Mitat
31,2 x 27,6 x 16,4 cm