JBL Flip 6 er mindre end 18 cm lang, men den lyder som en meget større højtaler.

JBL Flip 6

Flip 6 ei näytä kummoiselta, mutta siinä on vaikuttavan voimakas basso.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Kaiuttimet #JBL
8.9

JBL Flip 6 toistaa basson kokoonsa nähden täyteläisemmin kuin mikään muu testaamistamme kaiuttimista.

Kaiuttimen näkee kirjaimellisesti toimivan, kun kappaleissa on syviä bassoääniä. Päissä olevat suuret bassoyksiköt­ värähtelevät iloisesti, kun äänenvoimakkuus käännetään täysille.

Pääsimme heti juhlatunnelmaan, kun laitoimme Flip 6:n tositoimiin 35 neliömetrin kokoiseen olohuoneeseen ja nostimme äänenvoimakkuutta. Olemme kuulleet muista minikaiuttimista kirkkaampaakin ääntä, mutta jos haussa on pieni, kannettava ja ääneltään vaikuttava kaiutin juhlia varten, Flip 6 on hyvä valinta.

Kannettava se ainakin on: takin taskuun se ei sentään mahdu siististi, ellei tasku ole erityisen suuri, mutta sitä voi pitää helposti yhdessä kädessä tai kantaa repun etutaskussa. Tätä kaiutinta voi käyttää myös ulkona. Se on pölytiivis ja vedenpitävä ja kestää rankkojakin sadekuuroja.

Lähtökohtaisesti Flip 6:ssa ei ole paljon asetusvaihtoehtoja. Se on nopea parittaa esimerkiksi puhelimen kanssa kaiuttimen takaosassa olevaa selkeää Bluetooth-painiketta painamalla. Sen jälkeen kaiutin pitää valita puhelimen Bluetooth-laitteiden luettelosta. JBL:n sovelluksessa on taajuuskorjain, jolla äänen ominaisuuksia voi hienosäätää juuri halutunlaisiksi. Sovelluksessa voit myös yhdistää kaksi Flip 6 -kaiutinta soimaan yhdessä stereona. 

Kun yhdistimme sovelluksen ja kaiuttimen ensimmäisen kerran, sovellus latasi automaattisesti Flip 6:n päivityksen. Sovellus on siis hyvä ladata puhelimelle varmuuden vuoksi.

Kaiuttimen akku kestää jopa 12 ­tuntia ja latautuu noin 2,5 tunnissa takana olevan USB-C-portin kautta.


+ Täyteläinen basso

+ Hyvä koko

– Ei kovin kirkas ääni

Conclusion

Flip 6 ei näytä kummoiselta, mutta siinä on vaikuttavan voimakas basso.

Ominaisuudet

Merkki
JBL
Liitäntä
Bluetooth
Teho
30 W
Paino
0,55 kg
Mitat
17,8 x 6,8 x 7,2 cm