Du kan styre musikafspilning manuelt med knapperne på toppen af højtaleren.

JBL Link Portable

Langaton ja vedenkestävä pikkukaiutin.

tekijä #Kaiuttimet #JBL
8.1

Pienikokoinen JBL Link Portable -kaiutin sisältää hintaan nähden monia hyviä ominaisuuksia, vaikka ääni ei ole kovin voimakas.

Kaiuttimen voi yhdistää puhelimeen bluetooth-yhteyden kautta, ja kaiuttimen saa yhdistettyä myös kodin langattomaan lähiverkkoon.

Kun kaiutin on yhteydessä nettiin, laitteen sisältämää Google Assistant -virtuaaliavustajaa voi käyttää hallitsemaan esimerkiksi kodin Philips Hue -älylamppuja tai musiikin suoratoistoa vaikkapa Spotify-musiikkipalvelusta. Google Assistant toimii samalla tavalla kuin Googlen omissa laitteissa ja on helppo ottaa käyttöön. Käyttöönoton jälkeen englantia tottelevan virtuaaliavustajan saa aktivoitua sanomalla ”Okay Google” tai painamalla kaiuttimen päällä olevaa värillistä painiketta.

JBL:n kaiuttimeen saa lähetettyä ääntä myös AirPlay 2:n tai Google Castin kautta, joten äänilähteistä ei ole pulaa, kun kaiuttimella haluaa toistaa musiikkia.

Äänenlaatu ei ole aivan samaa tasoa kuin Sonoksen parhaissa kaiuttimissa tai muissa hifi-kaiuttimissa. Basso jää vähän vaisuksi, kun nappulat vääntää kaakkoon, mutta muuten ääni on kirkas ja vääristymätön kaikilla äänenvoimakkuuksilla.

Link Portable -kaiuttimen mukana tulee renkaan mallinen latausalusta. Täydellä latauksella musiikkia voi kuunnella jopa kahdeksan tuntia yhteen menoon. Jos kaiutinta pitää kotona latausalustan päällä, kaiutin on aina käyttövalmis ulos lähdettäessä. JBL:n kaiutin on lisäksi vedenkestävä, joten sitä voi käyttää huoletta veden äärellä.


+ Paljon toimintoja

+ Hyvä äänenlaatu

– Vähän vaisu basso

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

 

Arvio

JBL:n pienessä matkakaiuttimessa on paljon toimintoja, ja ääni on erittäin hyvä, jos ei välitä kovin jykevästä bassosta.

Ominaisuudet

Merkki
JBL
Liitäntä
Bluetooth, Wifi, Google Cast, Apple Airplay
Teho
20 W
Mitat
88 x 88 x 170 mm
Akkukesto
8 t