Det er pladen til trådløs opladning, der gør Smart Clock 2 interessant i forhold til andre smarte vækkeure.

Lenovo Smart Clock 2

Smart Clock 2 on moderni kelloradio sisäänrakennetulla Google Assistantilla, tosin näyttöä ei ole hyödynnetty parhaalla mahdollisella tavalla.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Kaiuttimet #Lenovo
7.5

Lenovon Smart Clock 2 on perinteisen kelloradion moderni versio. Se näyttää kellonajan suurilla ja selkeillä numeroilla, sille voi puhua Google Assistant -toiminnon avulla ja sillä voi sytyttää ja sammuttaan valot, jos käytössä on esimerkiksi Philips Hue -älylamppuja. Valitettavasti näyttöä ei ole hyödynnetty parhaalla mahdollisella tavalla. Jos Googlelta kysyy esimerkiksi reittiä johonkin tiettyyn paikkaan, kello ei näytä karttaa vaan pitkän reittiopastuksen kääntymisohjeineen.

Smart Clock 2 voi toistaa musiikkia YouTubesta, mutta se ei näytä videota. Herätyksen voi asettaa helposti äänikomennolla. Heti herätyksen jälkeen Smart Clock kertoo säätilan ja kyseisen päivän kalenterimerkinnät. Kaiutin on riittävän hyvä Google Assistantin puheen ymmärtämiseen, mutta sillä ei kannata kuunnella musiikkia. Äänenlaatu ei ole paljon puhelimen kaiutinta parempi.

Lenovon kelloradiota voi käyttää sellaisenaan virtajohdon kanssa, mutta joidenkin Smart Clock -mallien mukana toimitetaan myös kätevä alusta. Se toimii yövalona ja langattomana puhelimen laturina. Varmuuden vuoksi alustan takaosassa on myös USB-portti puhelimille, joita ei voi ladata langattomasti.

Löysimme Smart Clock 2:n suurelta jälleenmyyjältä samaan hintaan sekä langattoman latauslevyn kanssa että ilman sitä. Ostoksilla kannattaa siis olla tarkkana. Jos langaton laturi ei ole tarpeen, suosittelemme ostamaan tämän kelloradion sijasta Googlen Nest Hubin (2. sukupolvi). Sen arvostelun voit lukea täältä.


+ Langaton lataus

+ Kertoo hyödyllisiä tietoja herättäessä

– Näyttöä hyödynnetty huonosti

Conclusion

Smart Clock 2 on moderni kelloradio sisäänrakennetulla Google Assistantilla, tosin näyttöä ei ole hyödynnetty parhaalla mahdollisella tavalla.

Ominaisuudet

Merkki
Lenovo
Liitäntä
Bluetooth 4.2, Wi-Fi
Teho
3 watt
Paino
565 gr
Mitat
11,3 x 9,3 x 7,1 cm
Muuta
4" näyttö