Libratone One Click

Libratone One Click

Vaihdettavalla pidikkeellä varustettu bluetooth-kaiutin Libratone One Click tuottaa laadukasta ääntä.

tekijä #Kaiuttimet #Libratone
8.9

Musiikin suoratoisto netistä älypuhelimella tai tabletilla on erittäin suosittua. Pieniä mobiililaitteita ei ole kuitenkaan rakennettu toimimaan hifilaitteiden tavoin – paitsi jos musiikki siirretään edelleen langattomaan kaiuttimeen, kuten Libratone One Clickiin. Se on bluetooth-kaiutin, jonka saa helposti kytkettyä puhelimeen joko langattomasti tai äänijohdolla.

Libratone One Click on kirjan muotoinen, ja se on varustettu irrotettavalla kumireunuksella, joka suojaa laitetta. Kehyksessä on kaksi vaihdettavaa pidikettä, perinteinen kantokahva ja koukku, joiden avulla kaiuttimen kantaminen ja ripustaminen on helppoa. Kaiutin on kätevä monessa tilanteessa, mutta ei silloin, jos sen laittaa pöydälle seisomaan. Kaiutin kaatuu todella helposti ja on toivoton epätasaisella alustalla.

Libratone One Click -kaiuttimessa on erittäin hyvä ja monivivahteinen 360 asteen ääni. Laitteessa on kolmen tuuman bassoelementti, yhden tuuman diskanttielementti ja kaksi passiivielementtiä. Basso soi jykevästi ja äänenvoimakkuutta voi nostaa reippaasti, ilman että ääneen tulee säröä. Tässä hintaluokassa ääni on erinomainen.

Kaiutin ladataan mikro-usb-liitännän kautta. Akusta riittää virtaa yli 11 tunnin kuunteluun, mikä on ilahduttavan hyvä akkukesto.

Libratone-tuotteita myyvät Gigantti, Verkkokauppa.com ja Libratone-verkkokauppa.

Arvio

Kirjan muotoinen Libratone One Click -kaiutin sopii hyvin mukana kuljetettavaksi ja ripustettavaksi, mutta kaatuu helposti pöydän päällä. Äänenlaatu on erinomainen.

Ominaisuudet

Merkki
Libratone
Liitäntä
Bluetooth, 3,5 mm minijakki
Paino
0,9 kg
Mitat
12,0 x 4,1 x 20,5 cm
Akkukesto
Max 12 t
Muuta
IPx4 vesitiivis. Vaihdettava pidike