Vetoketju ei ole pelkkä koriste, vaan siitä avataan suojus värin ja tyylin vaihtamista varten.

Libratone ZIPP 2

Tyylikäs kaiutin, jota voi personoida vaihdettavalla suojuksella.

tekijä #Kaiuttimet #Libratone
7.8

Libratone ZIPP 2 on tyylikäs ja vankka bluetooth-kaiutin. Sylinterin mallisessa kaiuttimessa on vahva kankainen suojus, jota on saatavana viittä eri väriä. Laitteen kyljessä on Libratonelle tunnusomainen nahkainen kantohihna, ja alaosassa kaiutinta kiertää vetoketju, joten suojuksen ja tyylin vaihto käy helposti ja nopeasti.

Bluetooth-yhteydellä helposti esimerkiksi puhelimeen yhdistettävän kaiuttimen täyteläistä sointia tukee tanakka basso, joka kuulostaa kuin se tulisi isommastakin kaiuttimesta. Puheradion toistossa ääni kuulostaa jonkin verran tunkkaiselta. ZIPP 2 tarjoaa 360 asteen äänen, joten kaiuttimen voi hyvin sijoittaa keskelle tilaa, jossa musiikkia kuunnellaan. Akulle luvataan jopa 12 tunnin musiikkikesto, mutta laite voidaan kytkeä myös verkkovirtaan.

Libratonen sovellus osoittautui pieneksi pettymykseksi. Sovelluksella oli vaikeuksia yhdistää ZIPP 2 langattomaan verkkoon. Laitetta kokeiltiin kahdessa verkossa kahdella eri puhelimella, ja kun yhteys lopulta syntyi, sovellus sulkeutui usein omia aikojaan. Langatonta verkkoyhteyttä käytetään esimerkiksi Amazonin Alexa-digiapurin käyttöönottoon. Sen avulla kaiutin kuuntelee ja tottelee äänikomentoja kuuden mikrofoninsa kautta, tosin vain englanniksi.

 
+ Täyteläinen ääni
+ Akkukesto
– Melko kallis
– Alexa ei ymmärrä suomea

Libratone ZIPP 2 -kaiutinta myy Gigantti.

Arvio

Libratone ZIPP 2 on melko kallis, mutta tyylikäs ja hyvin soiva kannettava kaiutin.

Ominaisuudet

Merkki
Libratone
Liitäntä
Bluetooth ja WiFi
Paino
1,5 kg
Mitat
26,1 x 12,2 cm
Akkukesto
12 t