Lyset på bagsiden kan enten synkroniseres med lyden eller det, der sker på skærmen.

Logitech G560

Laadukasta äänentoistoa valotehosteiden kera.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Kaiuttimet #Logitech
9.0

Olemme testanneet vuosien varrella lukuisia tietokonekaiuttimia, ja vaikutuksen tekemiseen tarvitaan jotain ekstraa. Logitech G560 -kaiuttimet onnistuivat yllättämään äänenlaadullaan, joka on parempi kuin mitä tietokoneen äänentoistolta on totuttu kuulemaan. Kahden satelliittikaiuttimen ja subwooferin setti näyttää melko tavalliselta paketista pois otettaessa, mutta on selvää, ettei painava subwoofer ole pelkkä koriste.

Subwoofer antaa musiikille tanakan potkun, ja rockmusiikissa sekä tuntee että kuulee bassorummun jytkeen. Hieman kuulostaa siltä kuin bassot olisivat liiankin irti muista äänistä. Tyyliin pitää vähän totutella, mutta koko äänikuva on kuitenkin erittäin selkeä ja musiikista erottuu hyvin yksityiskohdat, joita ei kuultu, kun samaa toistettiin tietokoneen yhdysrakenteisten kaiuttimien kautta.

Kaiuttimien valotehosteet vaihtavat väriä musiikin tahtiin. Valoshown saa helposti päälle ja pois päältä Logitechin ohjelmiston avulla. Lisäksi valaistuksen saa reagoimaan siihen, mitä näytöllä näkyvässä pelissä tai elokuvassa tapahtuu. G560-kaiuttimet toimivatkin periaatteessa samalla tavalla kuin Philipsin joissain televisioissa oleva Ambilight-toiminto, jossa television takana oleva seinä valaistuu ruudulla näkyvillä väreillä, voimistaen näin elämystä. Logitechin ohjelmistossa on paljon asetuksia, joilla voi säätää ääntä ja valoa haluamallaan tavalla.

Logitechin kaiuttimissa on useita liitäntävaihtoehtoja. Ilmeisintä on käyttää mukana tulevaa usb-kaapelia. Se vähentää häiriöitä, joita saattaa tulla analogiseen signaaliin, kun käytetään 3,5 mm:n ääniliitäntää. Kaiuttimet voi myös yhdistää esimerkiksi puhelimen kanssa bluetooth-yhteyden avulla.


+ Isoa ääntä hyvillä bassoilla

+ Valotehosteet

+ Hyvät liitännät

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hinta.fi-palvelusta.

 

Arvio

Logitech G560 -kaiuttimista lähtee upean yksityiskohtainen ääni tanakalla bassolla. Elämystä täydentää vielä näyttävä valoshow.

Ominaisuudet

Merkki
Logitech
Liitäntä
Usb, 3,5 mm audio, bluetooth 4.1
Teho
Huipputeho 240 W, RMS 120 W
Paino
Satelliittikaiuttimet yht. 1,79 kg, bassokaiutin 5,5 kg
Mitat
Satelliitti 148 x 166 x 118 mm, bassokaiutin 404 x 255 x 207 mm
Muuta
Valotehosteet