Næsten alle tilslutningerne gemmer sig på bagsiden, så forfra ligner Logi Dock bare en stofbeklædt højtaler.

Logitech Logi Dock

Logi Dock on hyvä seuralainen tietokoneelle. Se tuo videopuheluihin paremman äänen ja oheislaitteille laajan valikoiman portteja.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Kaiuttimet #Logitech
9.2

Logi Dock on kätevä ja monikäyttöinen laite täydentämään tietokonetta. Logi Dockia on vaikea kuvailla yhdellä sanalla. Se toimii telakointiasemana­, jonka avulla tietokoneeseen voi liittää useita oheislaitteita yhdellä USB-kaapelilla. Lisäksi sitä voi käyttää kaiuttimena ja mikrofonina tietokoneella käytävissä puheluissa ja videopuheluissa.

Laitteen taustapuolella on suuri valikoima portteja. Niihin voi liittää muun muassa näytön ja kaikki USB-johdolla kytkettävät laitteet. Pöydältä katosi melkoinen kaapeliviidakko, kun yhdistimme kaiken Logi Dock -telakkaan. Ja kun liitimme vielä Logi Dockin USB-C-kaapelilla kannettavaan tietokoneeseen, saimme hetkessä käyttöömme hiiren, paremman näppäimistön, suuremman näytön, paremman web-kameran ja USB-kortinlukijan. Viimeisen USB-kaapelin liitimme Logi Dockin USB-portista puhelimeen, jotta se saisi virtaa työnteon aikana.

Laitteen yläosassa on useita painikkeita, joilla voi muun muassa kytkeä äänen päälle ja pois päältä ja siirtyä suoraan videopuheluun. Viimeksi mainittu edellyttää tosin, että tapaaminen on rekisteröity etukäteen Windowsin Logitech Tune -ohjelmaan, joka toimii yhdessä muun muassa Google-kalenterin kanssa. Kaiuttimen alareunassa on ledivalot, joista voi helposti varmistaa, että mik-
rofoni on mykistetty. Siitä kertoo punainen valo.

Hieno ja selkeä ääni. Ääni on selkeä sekä kaiuttimesta että mikrofonin kautta. Mikrofoni poimii kuitenkin jonkin verran kaikua, joten sitä ei kannata käyttää huoneessa, jossa on huono akustiikka. 

Puhelimen voi yhdistää Logi Dockiin Bluetoothilla, ja puhelimen ääntä voi toistaa kaiuttimen kautta. Logi Dockia voi käyttää myös tavallisena tietokoneen kaiuttimena musiikin ja Windowsin äänien kuunteluun, ja se selviytyy tehtävästä hienosti.


+ Paljon toimintoja yhdessä laitteessa

+ Selkeä ääni videopuheluissa

– Mikrofoni poimii melko paljon ympäröivää ääntä

Conclusion

Logi Dock on hyvä seuralainen tietokoneelle. Se tuo videopuheluihin paremman äänen ja oheislaitteille laajan valikoiman portteja.

Ominaisuudet

Merkki
Logitech
Liitäntä
USB-C
Paino
942 g
Mitat
16 x 13,2 x 8,5 cm
Muuta
60 Hz-20 KHz