Logitech MX Sound

Logitech MX Sound

Logitechin MX Sound -tietokonekaiuttimissa on sekä johdollinen että langaton liitäntämahdollisuus, joten kaiuttimilla voidaan toistaa musiikkia lukuisista eri lähteistä. Ääni on ensisijaisesti kirkas ja täyteläinen, mutta basso vääristyy hieman kovalla äänenvoimakkuudella.

tekijä #Kaiuttimet #Logitech
6.9

Haluatko toistaa musiikkia tietokoneelta, puhelimesta tai tabletista? Se ei ole mikään ongelma Logitechin MX Sound -kaiuttimille, jotka voidaan liittää 3,5 millimetrin tuloliitännän tai bluetooth-yhteyden avulla lähes kaikkiin laitteisiin digitaalisen musiikin toistamiseksi. Kaiuttimet voivat olla esimerkiksi johdolla liitettyinä tietokoneeseen, ja samaan aikaan puhelimen voi liittää kaiuttimiin langattomasti bluetooth-yhteydellä.

Liitäntä tapahtuu helposti ja nopeasti molemmilla tavoilla, mutta voi aiheuttaa epäjärjestystä, sillä MX Sound -kaiuttimet toistavat kaikista niihin liitetyistä laitteista. Se saattaa johtaa tilanteeseen, että musiikki toistuu kahdesta lähteestä yhtä aikaa, koska laitteessa ei ole tuloliitännän kytkintä.

Äänikuva on hyvä tämän hintaluokan kaiuttimille, ja se pätee sekä useampaan musiikin tyylilajiin että elokuvien äänipuoleen. Ääni on yleisesti ottaen kirkas ja täyteläinen, ja bassokin on erinomainen. Basso ei ole kuitenkaan täysin tasapainossa, sillä se vääristyy, kun äänenvoimakkuuden säätää kovalle.

+ Liitäntämahdollisuudet
+ Kirkas ääni
– Basso vääristyy kovalla volyymilla
– Ei tuloliitännän kytkintä

Lisätietoja Logitech MX Sound -kaiuttimista saa valmistajan sivuilta.

Arvio

Logitech MX Sound -kaiuttimet toistavat ääntä erinomaisesti sekä tietokoneelta että puhelimesta, mutta äänenlaatu kärsii hieman, kun äänenvoimakkuuden säätää kovalle.

Ominaisuudet

Merkki
Logitech
Liitäntä
2 x 3,5 mm:n tuloliitäntä, bluetooth
Teho
24 W
Paino
1,72 kg
Mitat
16 x 16 x 8,34 cm