Fidelio FS1's lysdioder kan kaste lys op på væggen bag højtaleren.

Philips Fidelio FS1

Fidelio FS1:n ääni on voimakas ja yksityiskohtainen, mutta investointi kannattaa vain, jos kaiutin yhdistetään muihin Philipsin tuotteisiin.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Kaiuttimet #Philips
8.5

Philipsin Fidelio FS1 -nimisen Bluetooth-kaiuttimen muotoilu on eleetön, mutta äänessä ei ole moitittavaa. Pohjassa on subwoofer-yksikkö, joka kuuluu selvästi, kun tarvitaan lisäbassoa. Ääni on hienosäädetty niin, ettei basso ole liian hallitseva, ja muutenkin äänimaailma oli miellyttävä ja yksityiskohtainen riippumatta siitä, mitä soitimme. Fidelio FS1 on siis erittäin monipuolinen kaiutin, jota voi käyttää monissa eri tilanteissa. Bluetoothin avulla musiikkia voi toistaa esimerkiksi puhelimella Spotifysta. Langaton verkko mahdollistaa loistavan monihuonetoiminnon, jossa useita kaiuttimia voi yhdistää toisiinsa. Lisäksi FS1-kaiutinsetillä voi luoda televisioon surround-äänen yhdessä Philipsin soundbarin kanssa.

Jos käytössä on Philipsin Ambilight-televisio, Fidelio FS1 voi osallistua valoshow’hun kaiuttimen takana olevilla ledivaloilla. Monihuonetoimintoa ohjataan Philipsin puhelinsovelluksella. Se toimii niin kuin pitääkin, mutta yhdistäminen ei suju aivan yhtä intuitiivisesti kuin esimerkiksi kilpailija Sonosilla.


+ Upea tasapainoinen ääni

+ Sisäänrakennetut valot

– Ei kovin intuitiivinen yhdistäminen

Conclusion

Fidelio FS1:n ääni on voimakas ja yksityiskohtainen, mutta investointi kannattaa vain, jos kaiutin yhdistetään muihin Philipsin tuotteisiin.

Ominaisuudet

Merkki
Philips
Liitäntä
Bluetooth, Wi-Fi
Paino
2,9 kg
Mitat
35,5 x 18,4 x 18,6 cm