På fronten sidder en række knapper, som du blandt kan bruge til at skrue op og ned for lyden eller lukke for samtalen.

Poly Sync 20

Poly Sync 20 selkeyttää ääntä tietokoneella videopuhelujen molemmissa päissä.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Kaiuttimet #Poly
8.3

Pieni Poly Sync 20 -kaiutin on suunniteltu parantamaan äänenlaatua tietokoneella käytävien videopuheluiden molemmissa päissä. Tämän osalta voimme varauksetta antaa sille arvosanan ”hyväksytty”. Erityisesti mikrofoni on huomattavasti parempi kuin tyypilliset kannettavien tietokoneiden mikrofonit, jotka vastaanottavat ääntä vain suoraan tietokoneen edestä. Niissä ääni häviää, jos päätä kääntää puhuessa hiukankin sivulle. Poly Sync 20:n kanssa ei ole tätä ongelmaa. Se välittää äänen selvästi, ja se vähensi myös kaikua huomattavasti, kun puhuimme siihen kahden metrin etäisyydeltä toimistossa, jonka seinät olivat lähes täysin paljaat.

Poly Sync 20 -kaiuttimen voi yhdistää tietokoneeseen Bluetoothilla tai USB-kaapelilla. Kun kaapeli ei ole käytössä, sen voi kiertää kaiuttimen pohjalle pois tieltä. Se on kylläkin harmillisesti muutaman millimetrin liian lyhyt, eikä rullaaminen siksi onnistu helposti. Kaapelista täytyy vetää melko voimakkaasti ennen kuin se ylettyy pohjan ympärille ja kaapelin päässä oleva USB-liitin lukittuu paikalleen pieneen syvennykseen kaiuttimen pohjassa.

Poly Sync 20 ei sovellu kovin hyvin musiikin kuunteluun. Ääni on kyllä parempi kuin tavallisen kannettavan tietokoneen kaiuttimissa, mutta äänenlaadultaan parempia ja musiikin kuunteluun sopivia irtokaiuttimia saa helposti samaan hintaan. Tässä kaiuttimessa on kiinteä akku ja lisäksi USB-portti, joten sitä voi tiukan paikan tullen käyttää myös matkapuhelimen virtalähteenä. Näkyvää akun lataustason merkkivaloa ei ole, mutta kun kaiuttimen kytkee päälle, se kertoo äänellä, kuinka paljon akkua on jäljellä.

Poly Sync 20 on pieni ja kevyt, joten sitä on helppo kuljettaa tietokonelaukussa yhdessä kannettavan tietokoneen kanssa. Pakkaukseen sisältyy myös pieni kuljetuskotelo.


+ Sekä kaapeli että Bluetooth

+ Hyvä mikrofonin ääni

– Kaapeli on hieman liian lyhyt

Conclusion

Poly Sync 20 selkeyttää ääntä tietokoneella videopuhelujen molemmissa päissä.

Ominaisuudet

Merkki
Poly
Liitäntä
USB & Bluetooth
Paino
360 g
Mitat
18,2 x 9,5 x 3,4 cm
Muuta
80 Hz - 20.000 Hz