Sonos Arc er kun 8,7 cm høj, så der er plads til den under de fleste fjernsyn.

Sonos Arc

Tilaääntä tuottava leveä soundbar-kaiutin.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Kaiuttimet #Sonos
9.4

Sonos Arc on soundbar-kaiutin, jonka avulla televisioon saadaan vaikuttava äänentoisto. Laitteella voi toistaa musiikkia myös tietokoneelta tai erilaisista musiikkipalveluista, kuten tai Tidalista.

Useimmissa televisioissa on keskinkertainen ääni, koska ohuessa kotelossa ei ole tilaa kunnon kaiuttimille. Soundbar-kaiutin on tarkoitettu huolehtimaan television äänentoistosta, ja Sonos Arc hoitaa tehtävänsä erinomaisesti 11 yhdysrakenteisen kaiutinelementin avulla.

Sonos Arc tukee Dolby Atmos -surround-ääntä, mutta mitään erityisen tehokasta tilaäänivaikutelmaa laite ei tuota, kun kaikki äänet tulevat samasta paikasta, television alta. Ilon aihetta on sen sijaan siinä, että äänen kaikki puolet tulevat hyvin esiin. Sekä uutisohjelmien että elokuvien ja tv-sarjojen puhe kuuluu selkeästi, ja äänessä on jämäkkä basso, joka luo pohjan niin musiikille kuin toimintaelokuvien äänelle.

Moniin muihin soundbar-kaiuttimiin verrattuna Sonos Arcin vahvuus on musiikintoistossa. Arc voidaan liittää Sonoksen monihuonejärjestelmään, jolloin soundbaria voidaan hallita yhdessä muiden lähiverkkoon liitettyjen Sonos-laitteiden kanssa. Hallinta tapahtuu Sonoksen sovelluksen avulla, joka on saatavana Android- ja iPhone-puhelimiin.

Sonos on jakanut järjestelmänsä niin, että Arcin kaltaiset uudet tuotteet käyttävät eri hallintasovellusta kuin vanhemmat Sonos-kaiuttimet. Se aiheuttaa ongelmia lähinnä silloin, kun samaa musiikkia halutaan toistaa yhtä aikaa eri huoneissa.

Sonos Arc on 114 senttimetrin levyinen, joten se näyttää aika suurelta esimerkiksi 32-tuumaisen television alla. Testasimme soundbaria 55-tuumaisen television kanssa, jonka kanssa se sopi mainiosti kokonsa puolesta.

 


+ Erittäin hyvä ääni

+ Toimii myös itsenäisenä musiikkisoittimena

– Ei toimi vanhojen Sonos-tuotteiden kanssa

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hintaseurannasta.

 

Conclusion

Sonos Arc -soundbar tuottaa erinomaista ääntä niin televisiota katsellessa kuin musiikkia toistettaessa tietokoneelta tai suoratoistopalvelusta.

Ominaisuudet

Merkki
Sonos
Liitäntä
HDMI ARC tai optinen äänisisääntulo
Paino
6,25 kg
Mitat
114 x 8,7 x 11,6 cm