Sonos Beam er kun cirka 65 cm bred, så den passer under de fleste fjernsyn.

Sonos Beam (Gen 2)

Sonos Beam (Gen 2) parantaa television äänen, riippumatta mihin televisioon se on liitetty.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Kaiuttimet #Sonos
9.4

Sonos Beam nostaa television äänen uudelle tasolle ja parantaa katselukokemusta riippumatta siitä, mitä katselet.

Tämä on Sonos Beamin toinen sukupolvi, eikä ääni ole muuttunut sen ensimmäisestä mallista. Sillä ei oikeastaan ole väliä, sillä basso riittää tarjoamaan massiivisen pohjan toimintaelokuviin, kun taas kaikki tärkeät keskialueet ovat selkeitä ja teräviä, joten uutisohjelmien ja TV-ohjelmien puhe on helpompi kuulla. Jos olet meidän laillamme tullut siihen ikään, että mielestäsi ihmiset mumisevat televisiossa, tästä on varmasti apua.

Testasimme Sonos Beamia ylemmän hintaluokan Samsung-television kanssa, ja jopa silloin ääni oli parempi kuin television kiinteissä kaiuttimissa. Litteässä, nykyaikaisessa televisiossa ei ole tarpeeksi tilaa kaiuttimille. Sonos toisti äänen vaivattomasti 35 neliömetrin kokoisessa huoneessa, ja jos suljet silmäsi, kuulostaa kuin soundbar olisi todellisuutta suurempi.

Sonos Beam toimii Sonosin monihuoneäänijärjestelmän kanssa, joten voit yhdistää sen muihin Sonos-kaiuttimiin ja toistaa samaa musiikkia useissa huoneissa tai siirtää toiston huoneesta toiseen. Voit myös yhdistää siihen musiikkipalveluja, kuten Tidalin ja Spotifyn, ja käyttää niiden valtavia musiikkikokoelmia. Musiikin toistoa ohjataan iPhone- ja Android-sovelluksella. Monille Sonos Beam tekeekin muiden kaiuttimien käytön olohuoneessa tarpeettomaksi.


+ Toimii musiikkipalveluiden kanssa

+ Voimakas ääni

+ Erinomainen sovellus

Conclusion

Sonos Beam (Gen 2) parantaa television äänen, riippumatta mihin televisioon se on liitetty.

Ominaisuudet

Merkki
Sonos
Liitäntä
Wi-Fi
Paino
2,8 kg
Mitat
65,1 x 10 x 6,9 cm