Højtaleren er meget solid og dækket af et metalgitter.

Sonos Move

Kannettava bluetooth-kaiutin hyvällä äänentoistolla.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Kaiuttimet #Sonos
9.4

Sonos on järjestelmä, jonka avulla musiikkia voi striimata ja toistaa kodin langattoman verkon kautta. Yhtiön uutta Sonos Move -kaiutinta voi kuitenkin käyttää myös bluetooth-yhteyden avulla. Move-kaiuttimen voi liittää omaan lähiverkkoon ja käyttää sitä tietokoneella tai Spotifyn kaltaisissa suoratoistopalveluissa olevan musiikin toistamiseen.

Jos taas musiikkia haluaa kuunnella ulkona, Sonos Moven voi ladata ja ottaa mukaan. Kaiuttimen takaosassa on syvennys sormia varten, ja siitä saa hyvän otteen painavahkoa kaiutinta kannettaessa.

Kaiuttimen päällä olevilla hipaisupainikkeilla voi säätää äänentoistoa, mutta kaiuttimesta saa enemmän irti, kun sitä ohjaa Sonoksen erinomaisella sovelluksella. Jos käytössä on useita Sonos-kaiuttimia, niitä kaikkia voi ohjata samalla sovelluksella, ja musiikkia voi toistaa eri huoneissa samaan aikaan.

Sonos Move -kaiutin tuottaa kirkkaan ja täyteläisen äänen. Se on lähes yhtä hyvää tasoa kuin viimeisimmän bluetooth-kaiuttimien suurtestimme parhaissa laitteissa. Jos tarvitset pelkän bluetooth-kaiuttimen, voit lukea suurtestissä olleiden laitteiden arviot Testinurkasta.

Säänkestävä ja iskuilta suojattu Sonos Move ladataan mukana tulevan latausalustan avulla. Pistorasiaan liitetty latausalusta alkaa ladata kaiutinta heti, kun se asetetaan alustan päälle. Kaiuttimen täyteen lataamiseen kului pari tuntia, ja sen jälkeen kaiutinta pystyi käyttämään lähes kahdeksan tuntia yhteen menoon.

 


+ Hyvä ääni

+ Sekä bluetooth että wifi

+ Langaton lataus

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hintaseuranta.fi-palvelusta.

 

Conclusion

Sonos Move -kaiuttimen voi liittää kotona langattomaan lähiverkkoon tai käyttää bluetooth-kaiuttimena, jota voi kuljettaa mukanaan.

Ominaisuudet

Merkki
Sonos
Liitäntä
Bluetooth ja wifi
Paino
3 kg
Mitat
24 x 16 x 12,6 cm
Akkukesto
Noin 8 tuntia
Muuta
Sään- ja iskunkestävä