Sonos Playbase

Sonos Playbase

Erinomainen soundbase-kaiutin television alle.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Kaiuttimet #Sonos
9.2

Sonos on erittäin suosittu langaton monihuonejärjestelmä äänentoistoon. Yhtiön valikoimaan kuuluu laaja kirjo kaiuttimia, jotka osaavat kommunikoida keskenään, niin että musiikkia on mahdollista toistaa useissa huoneissa samanaikaisesti – joko samaa musiikkia tai eri kappaleita.

Sonos Playbase on yhtiön viimeisin kaiutinmalli. Laite on tarkoitettu sijoitettavaksi television alle. Televisio liitetään Playbasen optiseen liitäntään, minkä jälkeen tv-ääntä voidaan toistaa kaiuttimen kautta. Kaiuttimella voidaan myös suoratoistaa musiikkia esimerkiksi Spotify-musiikkipalvelusta tai radiokanavalta. Musiikin toistaminen onnistuu myös tietokoneelta lähiverkon kautta. Playbase-kaiutinta hallitaan selkeän sovelluksen avulla, jonka saa ladattua Android- ja iOS-laitteisiin.

Playbasessa on voimakas ja upea ääni. Ääni toistuu erinomaisesti aina television keskusteluohjelmista paljon räjähdyksiä sisältäviin toimintaelokuviin. Jos äänellä haluaa oikein herkutella, voi Playbasen liittää muihin Sonos-kaiuttimiin monikanavaisen surround-elämyksen aikaan saamiseksi.

Sonos Playbase on tarkoitettu sijoitettavaksi television alle, joten se nostaa hieman televisiota. Jos televisio on suuri ja suurella jalustalla varustettu, voi sen tasapainottaminen Playbasen päälle olla vaikeaa.

 

+ Hyvä ja voimakas ääni
+ Toistaa ääntä monista eri lähteistä
+ Voidaan käyttää surround-äänen luomiseen
+ Hyvä hallintasovellus

Lisätietoja Sonos Playbase -kaiuttimesta saa valmistajan sivuilta.

Conclusion

Korkealuokkainen kaiutin television alle, jolla voi lisäksi suoratoistaa radion tarjontaa sekä musiikkia netin musiikkipalveluista ja tietokoneelta.

Ominaisuudet

Merkki
Sonos
Liitäntä
Ethernet, optinen ääni
Paino
8,6 kg
Mitat
5,8 x 72 x 38 cm