Enderne er belagt med et skridsikkert materiale, så du også kan stille Sonos Roam på højkant.

Sonos Roam

Sonos Roam toimii kotona Wi-Fi-verkossa ja reissussa tavallisena Bluetooth-kaiuttimena.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Kaiuttimet #Sonos
8.6

Sonos Roam on vain 17 cm pitkä, mutta se kuulostaa suuremmalta kuin miltä näyttää. Täyteläisestä äänestä voi kiittää kunnollisen kokoista bassoyksikköä. Roam pystyy täyttämään musiikilla melko suurenkin tilan, jos soittolistalle valitsee rytmikästä rock- tai popmusiikkia.

Keskiäänet eivät ole yhtä korostuneita kuin basso. Kun toistimme pod-casteja, huomasimme että ihmisäänet kuulostavat kaiuttimessa vähän tukahdutetuilta, ja toisinaan sanoista oli vaikea saada selvää. Musiikkia voi lähettää Sonos Roamiin kahdella eri tavalla. Ensimmäinen vaihtoehto on tavallinen Bluetooth-yhteys ja toistaminen esimerkiksi puhelimen pod-cast-sovelluksesta. Toinen mahdollisuus on käyttää Sonosin omaa sovellusta toiston ohjaamiseen langattoman verkon kautta.

Sonos oli tämäntyyppisten tuotteiden edelläkävijä yli 15 vuotta sitten. Sovellusta on sen jälkeen kehitetty perusteellisesti, ja se on helppokäyttöinen. Sillä voi muodostaa yhteyden Spotifyn ja Tidalin kaltaisiin palveluihin tai soittaa internetradiota TuneIn-palvelun kautta.

Sonos Roam ladataan takana olevan USB-C-liitännän kautta. Saimme soitettua kaiuttimella noin kahdeksan tuntia musiikkia ennen kuin se piti ladata uudelleen. Sonos-sovellus näyttää akun jäljellä olevan varaustason samalla näytöllä toiston hallinnan kanssa.

Kaiuttimen toisessa päässä on painikkeita, joilla voi säätää äänenvoimakkuutta ja siirtyä seuraavaan kappaleeseen. Kaiuttimessa on Google Assistant eli jos sinulla on Spotifyn, YouTube Musicin tai jonkin muun musiikkipalvelun maksullinen tilaus, voit ohjata toistoa myös puhumalla kaiuttimelle. Ilmaiseksi musiikkia voi soittaa Sonos Radion laajasta kanavavalikoimasta. Se on ainoa sovelluksessa valmiina oleva palvelu.


+ Täyteläinen ääni

+ Google Assistant

– Vaimeat keskiäänet

Conclusion

Sonos Roam toimii kotona Wi-Fi-verkossa ja reissussa tavallisena Bluetooth-kaiuttimena.

Ominaisuudet

Merkki
Sonos
Liitäntä
Bluetooth, Wi-Fi
Paino
0,43 kg
Mitat
16,8 x 6,2 x 5,9 cm