Sony SRS-XB3

Sony SRS-XB3

Kannettava bluetooth-kaiutin jykevällä bassolla.

tekijä #Kaiuttimet #Sony
8.8

Sony SRS-XB3 -kaiuttimen myyntipakkauksessa lukee suurin kirjaimin ”Extra Bass”, mikä lupaa jykevää bassotoistoa pienikokoiselle, kannettavalle kaiuttimelle.

Extra Bass -toiminto on päällä, kun kaiutin otetaan käyttöön ensi kerran. Ilman sitä äänikuva on lattea ja ohut. Extra Bass -painikkeen painaminen tuo musiikkiin täyteläisemmän pohjan, enemmän diskanttia ja suuremman äänenvoimakkuuden. Kyseessä on erikoiskikka, mutta se ei muuta sitä tosiasiaa, että kaiuttimessa on erittäin hyvä äänentoisto – yksi parhaimmista tässä hintaluokassa.

Sony SRS-XB3 -kaiutinta voi pitää vaaka- tai pystyasennossa, ja ääntä saa hieman kohotettua, jos kaiutinta kantava henkilö on pystyssä. Kaiuttimeen liitetyn microusb-johdon avulla voi ladata puhelimensa, mutta itse kaiutinta ei voi ladata usb-johdon avulla, vaan lataukseen on käytettävä mukana tulevaa virtalähdettä. Se ei ole mikään suuri ongelma, sillä erinomaisen akkukeston ansiosta musiikkia voi kuunnella kohtuullisella äänenvoimakkuudella tauotta lähes vuorokauden. Kaiutin menee hetken kuluttua automaattisesti pois päältä, kun yhteys puhelimeen katkeaa.

Tablet-laite tai puhelin on helppo liittää langattomasti SRS-XB3-kaiuttimeen bluetooth- tai nfc-yhteyden avulla. Jos taas pitää enemmän langallisesta liitännästä, voi käyttää minijakkiliitäntää.

Kaiuttimessa on yhdysrakenteinen mikrofoni, joten laitetta voi käyttää puheluiden puhumiseen, jos puhelin soi kesken musiikin kuuntelun. Musiikintoisto keskeytyy, kun painaa luurin kuvalla varustettua painiketta.

Katso päivän hinta hintavertailupalvelusta, kuten esimerkiksi Hintaoppaasta.

Arvio

Sony SRS-XB3 on vankkatekoinen ja vedenpitävä kaiutin. Ääni on erinomainen, ja kaiuttimen hinta, laatu ja kannettavuus ovat hyvässä tasapainossa.

Ominaisuudet

Merkki
Sony
Liitäntä
Bluetooth, stereomini
Paino
0,9 kg
Mitat
21,1 x 8,0 x 8,3 cm
Akkukesto
24 t