En pulserende ring af lys om basenhederne i højtalerens ender er med til at løfte stemningen.

Sony SRS-XG300

Sony SRS-XG300 toistaa juhlien musiikit hyvin, mutta ihmisäänien toistaminen ei onnistu yhtä laadukkaasti.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Kaiuttimet #Sony
7.9

Sonyn SRS-XG300-kaiuttimen bassossa on runsaasti tehoa, mutta puheohjelmien ja  musiikin yksityiskohtien kuunteluun tämä Bluetooth-kaiutin ei ole paras valinta.

Syvä basso sykkii molemmissa päissä, ja ääni saa painavuutta, jonka luulisi tulevan suuremmasta äänentoistojärjestelmästä.

Keskialue ei ole yhtä hyvä, ja ääni kuulosti hiukan vaimealta riippumatta siitä, miten säädimme puhelinta ja kaiutinta. Jos sinulla on vaikeuksia kuulla, mitä televisiossa sanotaan, podcasteja ei kannata kuunnella tällä kaiuttimella. Meidän oli todellakin pinnisteltävä, jotta pystyimme seuraamaan, mitä puheohjelmien hieman epäselvät äänet oikein sanoivat.

Kaiuttimessa on Fast Pair -toiminto, jonka ansiosta se on erittäin helppo yhdistää Android-puhelimeen. Kaiutin pitää vain kytkeä päälle puhelimen lähellä, niin puhelimen näytölle ilmestyy automaattisesti kaiuttimen kuva ja kysymys näiden kahden laitteen parittamisesta. Vastasimme kysymykseen kyllä, ja kaiutin oli välittömästi sen jälkeen käyttövalmis. SRS-XG300 on muodoltaan lähes lieriömäinen, ja siinä on pari leveää kumijalkaa. Kaiuttimen takapuolella on sisääntuloportit ja etupuolella suuret helposti saavutettavat painikkeet, joilla voi muun muassa käynnistää ja pysäyttää musiikin sekä kytkeä kaiuttimen päälle ja pois päältä.

Kaiuttimen päällä oleva kumihihna muuttuu kahvaksi, kun siitä tarttuu kiinni. Kaiutin on painava, mutta sitä on helppo kuljettaa hihnasta kantamalla. SRS-XG300:n ladattava akku huolehtii musiikin toistosta jopa 25 tuntia, joten virtaa riittää pitkiinkin juhliin.


+ Voimakas, raskas basso

+ Nopea paritus puhelimen kanssa 

– Vaimea keskiääni

Conclusion

Sony SRS-XG300 toistaa juhlien musiikit hyvin, mutta ihmisäänien toistaminen ei onnistu yhtä laadukkaasti.

Ominaisuudet

Merkki
Sony
Liitäntä
USB-C
Teho
2 x 8 watt
Paino
3 kg
Mitat
31,8 x 13,8 x 13,6 cm