Høretelefoner kan tilsluttes på fronten af den ene højtaler, hvis du får brug for lidt mere diskret lyd.

Trust GXT 608 Tytan

Paranna kannettavan tietokoneen äänenlaatua.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Kaiuttimet #Trust
7.5

Asioiden ei tarvitse olla monimutkaisia. Jos tarvitset tietokoneelle hyvät yleiskaiuttimet, jotka toistavat äänet selkeästi, niin Trustin GXT 608 Tytan -kaiuttimet ovat varteenotettava vaihtoehto.

Kyseessä ovat perinteiset tietokonekaiuttimet, jotka liitetään 3,5 mm:n audioliitännän kautta. Tarvitsemansa virran kaiuttimet ottavat usb-liitännästä, minkä jälkeen ne ovat käyttövalmiit.

On kätevää, että kaiuttimet eivät tarvitse erillistä virtalähdettä, sillä näin ne on helppo ottaa mukaan tien päälle ja käyttää kannettavan tietokoneen kanssa.

Toisaalta ominaisuus asettaa myös joitakin rajoituksia sille, kuinka voimakasta ääntä kaiuttimista irtoaa. Jos pistorasian tarve virtalähteenä ei häiritse, ovat Creativen Sound BlasterX Kratos S3 -kaiuttimet parempi vaihtoehto suunnilleen saman hintaluokan yleiskaiuttimiksi tietokoneelle.

Trustin kaiuttimien avulla saadaan kuitenkin huomattava parannus kannettavan tietokoneen äänenlaatuun. GXT 608 Tytanit luovat äänelle paremman pohjan kuin mihin parhaimmatkaan kannettavan tietokoneen omat kaiuttimet pystyvät. Äänenvoimakkuutta ja bassoa voi hallita toisen kaiuttimen etuosassa olevilla säätimillä. Säätämiseen voi tulla tarvetta, sillä liian kovalla oleva basso saattaa esimerkiksi peliä pelatessa samentaa hieman ääntä.

Bling-blingin ystäville Trustin kaiuttimet tarjoavat pienen valoshown musiikin tahtiin sykkivien punaisten led-valojen myötä. Valoshown saa tarvittaessa pois päältä, jos sellaista ei halua katsella.


+ Kelvollinen ääni

+ Kulkevat mukana

– Samea basso

– Ei kovin voimakas ääni

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hintaseuranta.fi-palvelusta.

 

Arvio

Trustin yleiskaiuttimet tuottavat kelvollista ääntä ja parantavat selvästi kannettavan tietokoneen äänenlaatua. Saavat virtansa usb-liitännän kautta.

Ominaisuudet

Merkki
Trust
Liitäntä
Usb, 3,5 mm:n audioliitäntä
Teho
18 W
Paino
1000 g (yhteispaino)
Mitat
207 x 104 x 97 mm
Muuta
Sykkivä led-valo