Der følger et fem meter langt kabel med til baghøjtalerne, så du behøver altså ikke at stille dem på bordet som her.

Trust GXT 698 Torro

Huokeaa surround-ääntä tietokoneelle.

tekijä #Kaiuttimet #Trust
7.9

Surround-kaiutinjärjestelmän hankkiminen tietokoneelle tulee helposti kalliiksi jo siitäkin syystä, että järjestelmään kuuluu monta laitetta. Jos olet kuitenkin valmis siirtymään stereoäänestä täysiveriseen surround-ääneen, on Trust GXT 698 Torro -järjestelmä hyvä vaihtoehto huokeaksi ratkaisuksi.

GXT 698 Torro on 5.1-kaiutinjärjestelmä. Se sisältää kaksi eteen sijoitettavaa satelliittikaiutinta, kaksi taakse laitettavaa satelliittia, näytön alle laitettavan keskuskaiuttimen ja bassoääniä toistavan subwooferin. Subwooferin voi huoletta sijoittaa pöydän alle lattialle pois tieltä.

Järjestelmän käyttöönotto sujuu nopeasti. Johdoissa on värikoodi, jonka avulla näkee helposti, mikä johto kuuluu mihinkin kaiuttimeen.

Trustin kaiutinjärjestelmä ei ole parhaimmillaan toistaessaan musiikkia, jossa on paljon hienoja yksityiskohtia. Lisäksi subwooferin suuri, eri väreissä hohtava rengas antaa ymmärtää, ettei GXT 698 ole myöskään tarkoitettu ihmisille, joiden mielestä Beethovenin kuuntelu on parempaa viihdettä kuin Counter-Striken pelaaminen.

Peli-ihmiset, jotka haluavat kuulla voimakkaita räjähdysääniä, saavat tyydytettyä tarpeensa GXT 698 Torro -kaiutinjärjestelmän avulla. Subwooferista lähtee kunnon jyminät, jotka oikeastaan tuntuvat enemmän kuin kuuluvat. Trustin järjestelmän äänenlaatu ei uhkaa pc-kaiuttimien viimeisimmän suurtestimme parhaita kaiuttimia, mutta pelikäyttöön se sopii mainiosti.

Järjestelmän mukana tulee kaukosäädin, jolla voi säätää eri kaiuttimien ja subwooferin äänenvoimakkuutta. Lisäksi säätimellä voi valita sen, mistä lähteestä ääni tulee GXT 698 -kaiuttimiin. Optisen liitännän lisäksi käytettävissä on myös 3,5 millimetrin analoginen liitäntä, jonka avulla kaiuttimet saa liitettyä esimerkiksi puhelimeen.

 


+ Erinomaista surround-ääntä hintaan nähden

+ Kaksi äänilähdettä voi liittää samaan aikaan

– Erittäin dominoiva basso

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hinta.fi-palvelusta.

 

Arvio

Trustin 5.1-kaiutinjärjestelmä on hyvä valinta, jos haluaa voimakasta surround-ääntä edulliseen hintaan.

Ominaisuudet

Merkki
Trust
Liitäntä
Optinen liitäntä, 3,5 mm:n analoginen liitäntä
Teho
90 W (rms)
Muuta
Kaukosäädin tulee mukana