Ultimate Ears Megaboom 3

Ultimate Ears Megaboom 3

Pienikokoinen bluetooth-kaiutin, joka tuottaa paljon paremman ja täyteläisemmän äänen kuin etukäteen uskoisi.

tekijä #Kaiuttimet #Ultimate Ears
8.9

Pienikokoiseen kaiuttimeen ei kohdistunut aluksi kovin suuria odotuksia. Ennakkokäsitys osoittautui kuitenkin vääräksi, kun bluetooth-kaiutin Ultimate Ears Megaboom 3 saatiin paritettua puhelimen kanssa ja toistopainiketta painettua.

Kaiuttimen sylinterimäinen muotoilu varmistaa sen, että musiikki täyttää helposti jopa keskisuuren tilan, ja kaiuttimen luoma stereoäänikuva saa melkein uskomaan, että tilassa on kaksi erillistä kaiutinta.

Megaboom 3 saa sekä äänikirjojen puheen, klassisen sinfonian hauraan soinnin että bassovoittoisen popmusiikin kuulostamaan hämmästyttävän hyvältä.

Kaiuttimen voi liittää pistorasiaan, tai laitetta voi kuljettaa mukanaan, kunhan ensin lataa sen yhdysrakenteisen akun. Kaiuttimen voi viedä vaikka rannalle, sillä laite on vedenkestävä. Lisäksi kaiutin kelluu, joten ei haittaa, vaikka se putoaisi vahingossa veteen.

Kaiuttimen äänenvoimakkuutta säädetään sen etupuolella olevilla ylisuurilla plus- ja miinuspainikkeilla. Kun painikkeita painetaan yhtä aikaa, kertoo ystävällinen naisääni, kuinka paljon akussa on vielä varausta jäljellä. Miinusta on se, että tästä Megaboom-kaiuttimen päivitetystä versiosta on poistettu aux-liitäntä.

Kaiuttimella on oma sovellus, jonka saa sekä Android- että iOS-laitteille. Sovelluksesta käsin voi laittaa kaiuttimen päälle ja sammuttaa sen, sekä ladata päivityksiä kaiuttimen firmware-laiteohjelmistolle. Sovelluksessa ei vaikuttaisi olevan mitään sellaisia toimintoja, joita ilman ei tulisi toimeen, tai joita ei voisi käyttää suoraan kaiuttimesta. Testatessa sovellusta ei juuri tullutkaan käytettyä.


+ Hyvä ääni
+ Vedenkestävä
– Ei aux-liitäntää


Katso päivän hinta Ultimate Ears Megaboom 3 -kaiuttimelle hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hintaseurannasta.

Arvio

Helposti mukaan otettava, vedenkestävä ja kelluva bluetooth-kaiutin, jossa on hyvä äänentoisto.

Ominaisuudet

Merkki
Ultimate Ears
Liitäntä
Bluetooth
Teho
36 W
Paino
925 g
Mitat
87 x 225 mm
Akkukesto
20 t