Äänenvoimakkuutta säädetään suurilla plus- ja miinuspainikkeilla.

Ultimate Ears Wonderboom 2

Langaton pikkukaiutin, joka kelluu vedessä.

tekijä Magnus Cold #Kaiuttimet #Ultimate Ears
8.6

Wonderboom 2 on pienikokoinen langaton kaiutin, joka kulkee mukana esimerkiksi laukussa. Kaiuttimessa on kokoonsa nähden yllättävän voimakas ääni, joka voimistuu vielä entisestään, kun outdoor boost -tehostin laitetaan päälle. Kuusen kuvalla varustettu outdoor boost -painike on kaiuttimen pohjassa. Äänen voimistamisen lisäksi tehoste kuitenkin heikentää jonkin verran äänenlaatua.

Kaiutin sopii hyvin rytmisen musiikin, kuten rockin ja popin kuunteluun. Ääni tuntuu jonkin verran vääristyvän, kun musiikkia kuunnellaan erittäin kovalla volyymilla. Hieman maltillisemmalla voimakkuuden tasolla ääni toistuu upeasti ja yksityiskohtaisesti.

Kaiutin on helppo ottaa mukaan kaikkialle. Laitteessa on yksinkertainen muotoilu, ja edessä olevalla suurella plus- ja miinuspainikkeella säädetään äänenvoimakkuutta. Kaiuttimen päällä on ripustuslenkki, jonka avulla laitteen voi kiinnittää vaikka reppuun, tai josta laitetta voi kantaa.

Wonderboom 2:ssa on kelluva rakenne, ja laite on vesi- ja pölytiivis. Jos kaiutin kastuu, siitä saattaa vielä kuivaamisen jälkeen tippua vettä, sillä tekstiilipinta imee hieman vettä sisäänsä.


+ Voimakas ääni
+ Vesitiivis
– Tippuu vettä kuivaamisen jälkeen
– Äänenlaatu heikkenee kovalla volyymilla

Lisätietoja Ultimate Ears Wonderboom 2 -kaiuttimesta saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta Ultimate Ears Wonderboom 2 -kaiuttimelle hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hintaseurannasta.

Arvio

Ultimate Ears Wonderboom 2 -minikaiuttimessa on hyvä äänenlaatu, jos äänenvoimakkuuttaa ei säädä liian kovalle.

Ominaisuudet

Merkki
Ultimate Ears
Liitäntä
Bluetooth
Paino
420 g
Mitat
104 x 95,3 mm
Akkukesto
13 t