Testissä Ultimate Ears Wonderboom

Ultimate Ears Wonderboom

Pieni langaton kaiutin 10 tunnin akkukestolla – sopii mukaan otettavaksi puistoon.

tekijä Christian Slot #Kaiuttimet #Ultimate Ears
9.6

Ultimate Earsin Wonderboom on vankkatekoinen kannettava kaiutin, joka on suunnilleen pienen ruukkukasvin kokoinen. Pienestä koostaan huolimatta kaiuttimessa on yllättävän hyvä ääni.

Testattaessa kaiuttimella suoratoistettiin sekä rokkia että balladeja Spotify-palvelusta bluetooth-yhteyden kautta.

Vaikka Wonderboomin ääntä ei voi tietenkään verrata olohuoneen suuriin kaiuttimiin, on Ultimate Earsin pikkukaiuttimessa hämmästyttävän selkeät keskiäänet ja syvä basso, jotka täyttävät tilan 360 asteen äänellä.

Kaiuttimen voi ottaa mukaan kylpyyn tai uimaan, sillä se on vesitiivis ja kelluu pinnalla. Yhtiö lupaa kymmenen tunnin akkukeston 75 prosentin äänenvoimakkuudella.

Kaksi Wonderboom-kaiutinta on mahdollista liittää yhteen yhden painikkeen avulla, mutta tätä mahdollisuutta emme päässeet kokeilemaan.

Wonderboom-kaiutin sopii otettavaksi mukaan rannalle tai puistoon. Laitteessa ei ole 3,5 millimetrin audioliitäntää, mikä olisi ollut hyvä mahdollista langallista kuuntelua varten.

 

+ Hyvä äänenlaatu
+ Vankkatekoinen
+ Vesitiivis
– Ei 3,5 mm audioliitäntää

 

Lisätietoja Ultimate Ears Wonderboom -kaiuttimesta saa valmistajan sivuilta.

Arvio

Wonderboom on loistava kaiutin, jos kaipaa musiikkia tien päällä. Laitteessa on erinomainen ääni, hyvä akkukesto ja käytännöllinen muotoilu.

Ominaisuudet

Merkki
Ultimate Ears
Liitäntä
micro-USB
Paino
0,45 kg
Mitat
10,2 x 14 cm
Akkukesto
10 t (75 % äänenvoimakkuudella)
Muuta
IP67-suojattu: Vesi- ja pölytiivis