CANON POWERSHOT SX720 HS

CANON POWERSHOT SX720 HS

Loistava zoom kirkkaan kelin kuville

tekijä #Kamerat #Canon
6.0

CCanonin uudessa taskukamerassa on kaksi suurta vahvuutta: 40-kertainen optinen zoom ja yhdysrakenteinen kuvanvakain, jotka auttavat ottamaan tärinättömiä kuvia.

PowerShot SX720 HS on helppo ottaa käyttöön: Kamera otetaan myyntipakkauksesta, ladataan akku ja asennetaan muistikortti (lisävaruste). Alkuvalmistelujen jälkeen, jolloin säädetään kellonaika ja päivämäärä, kamera on valmis käyttöön. Lyhyesti sanottuna kameraa on helppo käyttää ja valikot saa suomenkielisiksi.

Kameran teknisistä tiedoista käy ilmi, että se tukee langatonta lähiverkkoa. Tarkoituksena on, että kameran voi liittää kotiverkkoon, jolloin kuvat saa siirrettyä tietokoneelle joko suoraan tai Canonin Image gateway -palvelun kautta. Idea on hyvä, mutta meillä oli vaikeuksia saada sitä toimimaan – saatavilla ei ollut ohjeita, jotka olisivat kertoneet, mitä pitää tehdä.

Kokeiltuamme lähes kaikkia Canonin kotisivuilta ladattuja langattomia asetuksia ja ohjelmia luovutimme ja liitimme kameran tietokoneeseen usb-johdolla. Vasta sitten saimme siirrettyä kuvat tietokoneelle – ja se sujui yhtä nopeasti ja vaivattomasti kuin yleensä- kin Canonin kameroita ja Windowsin Resurssienhallintaa käytettäessä.

Kuvanlaatu on tasainen: Väri, kirkkaus ja kontrasti ovat enimmäkseen luonnollisia, mutta vaikka tarkkuus on peräti 20,3 megapikseliä, ovat harmaalla säällä otetun kuvan yksityiskohdat rakeisia ja ilman syvyyttä. Olemme testanneet useita älypuhelimia, jotka tuottavat parempaa kuvanlaatua näissä sääolosuhteissa. Mutta kun aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta, saa SX720 HS:llä otettua erinomaisia kuvia.

Arvio

SX720 HS on superzoomilla varustettu kamera, jolla saa hyviä kuvia kirkkaalla säällä.

Ominaisuudet

Merkki
Canon
Tyyppi
Lommekamera
Tarkkuus
20,3 Mpx
Zoom
40x
Muistikortti
SD, SDHC, SDXC
Liitäntä
Micro-usb, hdmi mini, wlan 802.11n
Mitat
10,9 x 6,4 x 3,5 cm
Paino
270 g