Tarratulosteet tulevat ulos Zoemini C:n toisesta kyljestä.

Canon Zoemini C CV-123-BBY

Canonin taskukokoinen pikakamera, joka tulostaa kuvat saman tien ilman mustetta.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Kamerat #Canon
4.3

Ota kuva ja odota muutama sekunti, kun kamera työskentelee suristen. Sen jälkeen Canonin taskukokoinen, tulostimella varustettu Zoemini C -pikakamera työntää ulos värikuvan.

Zoemini C käyttää erityistä Zink-tulostuspaperia. Paperi on pinnoitettu mikrokiteillä, jotka reagoivat lämpöön, joten mustetta ei tarvita. Tulostuspaperit laitetaan kameran takaosassa olevaan luukkuun. Laitteeseen mahtuu kerralla 10 arkkia tarrapintaista tulostuspaperia.

Kyseessä on erittäin käyttäjäystävällinen viiden megapikselin kamera, jossa ei ole zoomia eikä monimutkaisia säätöjä. Käyttäjän tarvitsee vain katsoa kohdetta etsimen läpi ja painaa laukaisinta, minkä jälkeen kamera tulostaa kuvan. Koko prosessiin menee vähän alle minuutti.

On hauskaa nähdä kuva paperilla heti ottamisen jälkeen. Selfieiden ottamista varten kamerassa on pieni etupeili. Kuvat ovat kuitenkin pieniä, 7,7 x 5,1 senttimetrin kokoisia, eikä kuvanlaadussakaan ole kehumista. Värit ovat haaleat ja kohteet näyttävät valjuilta ja rakeisilta.

Zoemini-kamera on kuitenkin hauska vimpain, jota voi käyttää esimerkiksi juhlissa, niin että vieraat saavat kuvat heti mukaansa. Kuvalle tulee kuitenkin hintaa. Musteisiin ei tässä laitteessa kulu rahaa, mutta 20 arkin paperipakkaus maksaa 16,90 euroa ja 50 arkin pakkaus 28,90 euroa. Isommallakin paketilla yhden kuvan hinnaksi tulee 59 senttiä.

Canon Zoeministä on saatavana myös S-malli, jossa on kahdeksan megapikselin kamera. S-mallin kanssa voi käyttää Canon Mini Print -sovellusta, jolla kuvia voi personoida suotimilla, kehyksillä ja tehosteilla. Zoemini S maksaa 179 euroa.

 


+ Kuvat heti käyttöön
– Kuvanlaatu
– Kallista erikoispaperia

Lisätietoja laitteesta saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta Canon Zoemini C -pikakameralle hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hintaseurannasta.

Conclusion

Canonin tulostava pikakamera on hauska vempain juhliin. Tarratulosteet ovat kuitenkin pieniä ja hintavia, eikä kuvanlaadussakaan ole kehumista.

Ominaisuudet

Merkki
Canon
Tyyppi
Pikakamera Zink-tulostustekniikalla
Tarkkuus
5 Mpx
Muistikortti
microSD
Mitat
121 x 78,3 x 23,7 mm
Paino
170 g
Muuta
Tulostustarkkuus: 314 x 500 dpi