Kameraet er nemt at klipse fast på skærmen.

Logitech Brio 4K Pro

4K-tarkkuutta tukeva webkamera.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Kamerat #Logitech
9.5

Logitech Brio 4K Pro on huippuluokan webkamera. Brio on heti käyttövalmis, kun kamera on kiinnitetty pidikkeellä näytön yläreunaan ja kameran johto liitetty tietokoneen usb-porttiin.

Brio pystyy toistamaan erittäin suurta 4K-tarkkuutta, jota vain uudemmat näytöt tukevat. 4K-tarkkuus tarkoittaa kahdeksaa miljoonaa pikseliä, mikä on neljä kertaa enemmän kuin monien nykyisten näyttöjen käyttämä full hd -tarkkuus. Logitechin verkkokamera täyttää siis hyvin tulevaisuuden vaatimukset.

Suuren tarkkuuden etuna on muun muassa se, että kohdetta voi zoomata digitaalisesti lähemmäksi, ilman että se näkyy vastapuolen kuvanlaadussa. Tosin käyttäjän pitää varautua siihen, että tarkimman resoluution kuva vaatii nopean nettiyhteyden.

Brio-kameraa testattiin 20 megabitin yhteydellä, ja Google Hangouts -videopuhelun yhteydessä esiintyi jonkin verran häiriöitä. Webkameran eteen istutettiin välillä kolmekin henkilöä ja kaikki mahtuivat hyvin kuvaan, sillä kameran kuva-alaa voi säätää jopa 90 asteeseen. Kamera kompensoi itse vastavaloa, joten kohde oli hyvin valaistu, vaikka taustalla oli ikkuna.


+ Upea ja tarkka kuva

+ Laaja kuva-ala

– Vaatii nopean nettiyhteyden

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hintaseurannasta.

 

Conclusion

Hyvä ja tulevaisuuden vaatimukset täyttävä webkamera.

Ominaisuudet

Merkki
Logitech
Tyyppi
Webkamera
Zoom
5 x digitaalinen
Mitat
27 × 102 × 27 mm (k x l x s)
Paino
63 g