Kameran linssissä on polarisoiva suodatin, joka vähentää tuulilasin heijastumia.

Nextbase 522GW

Monipuolisilla ominaisuuksilla varustettu kojelautakamera.

tekijä #Kamerat #Nextbase
9.1

Kojelautakamera on erityinen autoon asennettava videokamera, joka tallentaa näkymiä tuulilasin läpi ja jonka avulla voi esimerkiksi dokumentoida auto-onnettomuuksia ja muita tapahtumia liikenteessä.

Kojelautakameroita on saatavana useita erilaisia ja yksi vaihtoehto on Nextbasen kehittämä, monipuolisilla toiminnoilla varustettu 522GW-kamera.

Nextbase 522GW on helppo kiinnittää käyttämällä joko mukana tulevaa magneettikiinnitystä tai vaihtoehtoista imukuppikiinnitystä. Virtansa kamera saa usb-johdon kautta. Johdon sijoittamisessa autoon pitää nähdä hieman vaivaa, ettei johto roiku tiellä.

Sen jälkeen kun kamera on asennettu ja tarkistettu, että laite tallentaa näkymää, tapahtuu tallentaminen itsestään. Nextbase 522GW:n sensorit ymmärtävät, milloin auto lähtee liikkeelle, jolloin kamera ryhtyy tallentamaan. Kamera tallentaa siihen asti, kunnes siinä oleva microsd-kortti täyttyy. Kortin täyttyessä kamera poistaa automaattisesti vanhimmat tallenteet.

Jos auto joutuu onnettomuuteen, kamera rekisteröi törmäyksen ja suojaa kyseistä tallennetta poistamiselta. Autokamerassa on myös älykäs pysäköintitila, joka tallentaa pysäköityyn autoon kohdistuvat kolhaisut ja osumat. Käyttäjä voi myös itse suojata tallenteen, jos näkee jotain, jonka haluaa säilyttää myöhempää käyttöä varten. Suojaaminen tapahtuu kamerassa olevaa painiketta painamalla.

522GW:ssä on kolmituumainen näyttö, josta voi katsella tallenteita. Kameran voi myös yhdistää puhelimeen, jolloin tallenteiden katselu onnistuu puhelimen näytöllä.

Nextbase 522GW tallentaa hyvällä laadulla. Kameran linssissä on polarisoiva suodatin, joka vähentää tuulilasin heijastumia, ja kuva on niin terävä, että lähimpien autojen rekisterikilvet erottaa helposti.


+ Hyvät, terävät tallenteet

+ Toimii puhelimen kanssa

– Vaikea asentaa tyylikkäästi

Lisätietoja laitteesta saa valmistajan sivuilta.

Arvio

Hyvälaatuista ja terävää kuvaa tallentava kojelautakamera, jossa on myös älykäs pysäköintitila.

Ominaisuudet

Merkki
Nextbase