Verbatim Store 'n' Go Secure Portable HDD

Verbatim Store ’n’ Go Secure Portable HDD

Verbatimin kannettava kiintolevy on kuin suoraan agenttifilmistä, ja laitteeseen tallennettujen tiedostojen varastaminen on mahdoton tehtävä.

tekijä #Kiintolevy #Verbatim
7.8

Teräsreunuksinen ja numeronäppäimistöllä varustettu kannettava kiintolevy, Verbatim Store ‘n’ Go Secure Portable HDD, on kuin suoraan agenttileffasta. Laitteeseen ei kuitenkaan tallenneta mikrofilmejä, vaan jopa yhden teratavun edestä dataa, joka suojataan automaattisesti tehokkaalla 256-bittisellä AES-salauksella.

Verbatimin mukaan koodin syöttäminen kiintolevyn omalla numeronäppäimistöllä on paljon turvallisempaa kuin koodin naputtelu tietokoneella. Numeronäppäimistö voi kuitenkin houkutella lapsia, ja 20 väärän yrityksen jälkeen kiintolevy menee lukkoon.

Kannettavan kiintolevyn käyttöönotto on helppoa, ja kun koodin on vaihtanut sellaiseksi, että sen muistaa, saa tiedostot siirrettyä nopeasti usb 3.1 -liitännän kautta. Kyseessä on erittäin hyvä ratkaisu luottamuksellisen tiedon säilyttämiseen. Laitteen mukana tulee myös laadukas Nero Backup -varmistusohjelma.

 

+ Helppo käyttöönotto
+ Hyvä tietosuoja
+ Varmistusohjelma tulee mukana
– Ei ole SSD

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Arvio

Verbatimin Store 'n' Go Portable HDD on turvallinen kannettava ratkaisu niille, jotka haluavat varmistaa, että kukaan ulkopuolinen ei pääse käsiksi luottamuksellisiin tietoihin.

Ominaisuudet

Merkki
Verbatim
Tyyppi
HDD
Kapasiteetti
1Tt
Liitäntä
USB 3.1
Gigatavun hinta
9 snt
Koko
12,3 x 7,6 x 1 cm
Muuta
256-bittinen AES-salaus