Kompakti, suorakaiteen mallinen tallennusväline, johon mahtuu kaksi teratavua dataa.

Verbatim Store ’n’ Save SuperSpeed USB 3.0 2TB

Siirrä tietoa salamannopeasti ja varmista tärkeimmät tiedostot mukana tulevalla ohjelmalla.

tekijä #Kiintolevy #Verbatim
9.0

Jos tarvitset ulkoista kiintolevyä, jossa on erittäin suuri tiedonsiirtonopeus, voi Verbatimin Store ‘n’ Save SuperSpeed USB 3.0 olla sinulle sopiva vaihtoehto.

Store ’n’ Save Superspeed tukee nimensä mukaisesti usb 3.0 -standardia, jonka tiedonsiirtonopeus on jopa kymmenen kertaa suurempi kuin usb 2.0 -standardilla. Vaikka tietokoneessa ei olisikaan usb 3.0 -porttia, voi Verbatimin ulkoista levyä silti käyttää usb 2.0 -liitännän kautta.

Suuri tiedonsiirtonopeus
Store ’n’ Save -levyn tiedonsiirtonopeutta testattiin sekä usb 2.0- että usb 3.0 -liitännän kautta. Usb 2.0 -liitännällä 4,6 gigatavua dataa siirtyi 3,5 minuutissa. Sama datamäärä siirtyi vain 54 sekunnissa, kun usb 3.0 -liitäntää käytettiin Nero BackItUp 2017 -varmistusohjelmalla.

Verbatimin levy on hiljainen käytössä, joten se ei häiritse tietokoneella työskentelyä, vaikka se olisi sijoitettu tietokoneen viereen. Kompaktin ja suorakulmaisen muotoilun vuoksi levy vie vain vähän tilaa.

Isojen tiedostojen siirtoon ja varmistukseen
Erinomaisen tiedonsiirtonopeuden ansiosta Store ’n’ Save sopii hyvin isojen datamäärien, kuten esimerkiksi suurella tarkkuudella otettujen lomakuvien, siirtoon. Samoin Verbatimin levy toimii varmuuskopioiden tallennuspaikkana.

Mukana tulee Nero BackItUp 2017 -varmuuskopiointiohjelmisto, jonka avulla voi tehdä sekä täydellisen että osittaisen varmistuksen tietokoneen kiintolevyistä, niin manuaalisesti kuin automaattisestikin. Varmistusohjelman ansiosta ulkoisella asemalla on aina tuoreet kopiot käyttäjän valokuvista ja muista tiedostoista siltä varalta, että tietokone menee epäkuntoon.

Verbatimin levyn mukana tulee myös Green Button -ohjelma, jolla voi määritellä levylle optimaaliset virranhallinta-asetukset.

Jäimme kaipaamaan toimintoa, jolla varmuuskopiot voi salata. Neron esitteessä salaus mainitaan, mutta ei toimintoa ainakaan testatessa löytynyt.

+ Nopeaa tiedonsiirtoa usb 3.0:lla
+ Kompakti muotoilu
+ Varmistusohjelma
– Salaus puuttuu

Katso päivän hinta Verbatim Store ’n’ Save SuperSpeed USB 3.0 2TB:lle hintavertailupalvelusta, kuten esimerkiksi Hintaoppaasta.

Arvio

Verbatim Store 'n' Save SuperSpeed USB 3.0 tarjoaa huippunopeaa tiedonsiirtoa ja mahdollisuuden tiedostojen (salaamattomaan) varmistukseen.

Ominaisuudet

Merkki
Verbatim
Tyyppi
Ulkoinen kiintolevy
Kapasiteetti
2 Tt
Liitäntä
USB 3.0/USB 2.0
Gigatavun hinta
n. 6 snt
Koko
19,2 x 11,8 x 4,9 cm
Muuta
Nero-varmistusohjelma