Verbatim Store-n-Go teratavun ulkoinen kiintolevy

Verbatim Store’n’Go Portable Hard Drive 1 Tt

Kannettava kiintolevy, jossa on hyvin tilaa tiedostojen varmistukseen.

tekijä #Kiintolevy #Verbatim
8.3

Verbatim Store’n’Go Portable Hard Drive on kompaktin kokoinen, mukana kulkeva yhden teratavun (1000 Gt) ulkoinen kiintolevy. Levyllä on mukavasti tilaa kuvien ja muiden omien tiedostojen varmistamiseen.
Mitattaessa levyn kirjoitus- ja lukunopeudeksi saatiin noin 135 megatavua sekunnissa. Esimerkiksi neljän gigatavun tiedoston siirtämiseen Verbatimin levylle menee keskimäärin 32 sekuntia ja 1000 kuvaa siirtyy noin puolessatoista minuutissa. Nopeudet ovat erittäin hyvät tämän tyyppiselle mekaaniselle kiintolevylle. Matkakiintolevyllä on valmiiksi virransäästö- ja varmistusohjelmat, mutta ei ohjelmaa, jolla voisi salata levyn sisällön.
Verbatimin ulkoinen kiintolevy on koteloitu litteisiin muovikuoriin. Kumijalkoja ei ole, joten kiintolevy liikkuu helposti, jos sitä sattuu tönäisemään.

+ Paljon tallennustilaa
+ Nopea levy
– Ei salausohjelmaa
– Ei kumijalkoja, joten liikkuu helposti

Katso päivän hinta Verbatim Store’n’Go Portable Hard Drive -kiintolevylle hintavertailupalvelusta, kuten esimerkiksi Hintaoppaasta.

Arvio

Verbatimin kannettava, teratavuinen Store’n’Go-kiintolevy on hyvä valinta, jos tarvitsee kompaktia ulkoista asemaa, jossa on riittävästi tilaa varmuuskopioille, kuville ja videoille.

Ominaisuudet

Merkki
Verbatim
Tyyppi
Ulkoinen kiintolevy
Kapasiteetti
1 Tt (1000 Gt)
Liitäntä
USB 3.0, USB 2.0
Gigatavun hinta
7,9 snt
Pyörimisnopeus
5400 kierr./min
Koko
11,9 x 8,1 x 1,5 cm