Testissä Acer Predator Galea 500

Acer Predator Galea 500

Realistista monikanavaääntä tuottavat kuulokkeet, jotka saavat tuntemaan kuin olisi tapahtumien keskipisteessä.

tekijä #Kuulokkeet #Acer
8.0

Aina pelkkä kuuntelu kuulokkeilla ei riitä – joskus haluaa tuntea, että on itse paikan päällä. Sitä Acer on lähtenyt hakemaan Predator Galea 500 -pelikuulokkeilla, ja ne sopivatkin käyttäjälle, joka arvostaa todentuntuista äänimaailmaa.

Äänenlaatu on hyvä, ja Predator Galea 500:n paras ominaisuus on TrueHarmony 3D Soundscape -tekniikka, joka jäljittelee realistista monikanavaääntä. Toiminnon aktivoinnin jälkeen tuntuu kuin istuisi musiikin edessä olevassa tilassa tai seisoisi keskellä räiskintäpeliä.

Päätä käännettäessä aiemmin edestä päin tullut ääni tuleekin nyt sivulta. Tekniikka antaa kuuntelijalle tunteen siitä kuin olisi tapahtumien keskellä.

Vasemmassa kuulokkeessa olevan mikrofonin saa vedettyä tarvittaessa esiin. Sen välittämä ääni on kirkas mutta hiljainen. Kuulokekupit ovat kiinni lähinnä pääpannassa, joten kuulokkeet eivät istu kovin hyvin ja päästävät läpi ympäristön ääniä.

 

+ Realistinen monikanavaääni
+ Hyvä äänenlaatu
– Huono istuvuus
– Hiljainen mikrofoni

 

Katso päivän hinta Acer Predator Galea 500 -pelikuulokkeille hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hinta.fi-palvelusta.

Arvio

Acer Predator Galea 500 -kuulokkeet tuottavat uskomattoman hyvän monikanavaäänen. Kuulokkeita on kuitenkin hyvä kokeilla ennen ostopäätöstä, sillä istuvuus ei ole kaikkien makuun.

Ominaisuudet

Merkki
Acer
Johdon pituus
2 m
Liitäntä
USB
Paino
550 g