Arctic P533 Penta

Arctic P533 Penta -kuulokkeet ovat laadukkaat ja kohtuuhintaiset. Ne soivat hyvin, ja mikrofonia on helppo säätää.

tekijä #Kuulokkeet #Arctic
8.4

Arcticin P533 Penta -kuulokkeet on tarkoitettu ensisijaisesti pelikäyttöön. Kuulokkeet ovat kohtuullisen hintaiset, soivat hyvin ja mikrofonia on helppo säätää.

Bassotoisto voisi olla hieman parempi, mutta asiaa auttaa muutamat Windowsissa tehtävät hienosäädöt. Äänenvoimakkuutta voi säätää oikeassa kuulokekupissa olevalla säätimellä. Säädin on riittävän iso, jotta sen löytää helposti, kun on tarvetta lisätä tai pienentää volyymia.

Istuvat hyvin päähän
P533-kuulokkeissa on paksut pehmusteet, joten kuulokkeet istuvat hyvin päähän. Niitä on myös mukava pitää kaulassa, kun ei kuuntele hetkeen mitään. Kuuloketyynyt ovat tiiviit ja ääntä eristävät. Ulkopuolelta tulevat äänet vaimenevat, mutta kuulokkeiden oma ääni tulee suuremmilla voimakkuuksilla selvästi läpi, mikä on syytä ottaa huomioon, jos lähellä olevat ihmiset haluavat olla rauhassa.

Tyhjiö korvien ympärillä
Testatessa tuntui siltä kuin tiiviit kuuloketyynyt olisivat muodostaneet tyhjiön korvien ympärille. Tunne aiheutti sen, että hetken käytön jälkeen kuulokkeet piti ottaa vähäksi aikaa pois korvilta. Se taas ei ole kovin tarkoituksenmukaista, jos on kuuntelemassa lempialbumiaan tai keskellä intensiivistä moninpeliä kavereiden kanssa. Asian voi tietysti ratkaista niin, että kuulokkeet laittaa vain puoliksi korvien päälle, mutta silloin syntyy äänihävikkiä. Jos mahdollista, kuulokkeiden istuvuutta kannattaa kokeilla ennen ostopäätöstä.

 

+ Kohtuullinen hinta
+ Soivat hyvin ja kovaa
+ Äänieristys
– Tyhjiön tuntu

Lisätietoja valmistajan sivuilta.

Arvio

P533-kuulokkeissa on hyvä ääni, mutta tyhjiön tunne korvien ympärillä voi tuntua käyttäjästä ikävältä.

Ominaisuudet

Merkki
Arctic
Johdon pituus
1,2 m + 2 m jatkojohto
Liitäntä
2 x 3,5 mm jakki