Mikrofonen kan hurtigt afmonteres, når du ikke bruger den.

Asus ROG Theta 7.1

Erinomainen headset pc- ja puhelinkäyttöön.

tekijä #Kuulokkeet #ASUS
9.4

Asuksen ROG Theta -headsetia on raskasta pitää päässä pitkiä aikoja yhteen menoon, mutta erinomainen äänenlaatu on sen arvoista.

Hifistit löytävät taatusti paremmat kuulokkeet samasta hintaluokasta, mutta ROG Thetassa on hyvän äänen lisäksi myös paljon muita ominaisuuksia.

Kuulokkeet liitetään usb-c-liitännän avulla, ja signaali kulkee vahvassa, kangaspäällysteisessä johdossa.

Käyttäjän ei tarvitse olla huolissaan, että headset hukkuisi kirjoituspöydän sotkuun, sillä se on erittäin suurikokoinen. Se tarkoittaa myös, että valtavissa korvakupeissa on reilusti tilaa korville. Suuresta koosta johtuen kuulokkeet tuntuvat melko painavalta päässä.

Syy suureen kokoon on se, että ROG Theta -kuulokkeet ovat aidot surround-kuulokkeet. Toisin sanoen kummassakin korvakupissa on elementtejä, jotka saavat aikaiseksi täydellisen 7.1-kanavaisen tilaäänen. Se toimii erinomaisesti ja kuulostaa todella vaikuttavalta. Asuksen kuulokkeita testattiin pelaamalla pelejä ja tekemällä muutamia surround-äänitestejä, ja oli helppo kuulla tarkasti, mistä kokonaisäänikuvan eri äänet tulivat. Kuulosti aivan siltä kuin ympärillä olisi ollut seitsemän kaiutinta.

Äänenvoimakkuutta voi säätää headsetissa olevalla pienellä säätimellä, joka toimii riippumatta siitä, onko headset kytketty tietokoneeseen tai puhelimeen.


+ Erinomainen ääni

+ Tehokas tilaäänivaikutelma

– Suuret ja painavat kuulokkeet

 

Lisätietoja laitteesta saa valmistajan sivuilta.

 

Arvio

Asuksen kuulokkeissa on ensiluokkainen äänenlaatu ja monikanavainen tilaääni kuulostaa todella vaikuttavalta. Kuulokkeet ovat kuitenkin melko raskaat päässä.

Ominaisuudet

Merkki
ASUS
Toistoalue
20 ~ 40000 Hz
Johdon pituus
1,2 m
Liitäntä
Usb-c
Paino
650 g