Kun Beoplay E8 -kuulokkeet asetetaan koteloon, lataus käynnistyy automaattisesti.

Bang & Olufsen Beoplay E8 2.0

Kosketuksella ohjattavat bluetooth-kuulokkeet latauskotelolla.

tekijä #Kuulokkeet #Bang og Olufsen
9.4

B&O Beoplay E8 2.0 -in-ear-kuulokkeet käyttävät bluetooth-yhteyttä ja ovat täysin langattomat. Kuulokkeiden mukana tulee nahkainen latauskotelo ja kotelon lataamiseen käytettävä usb-c-latauskaapeli. Myyntipakkaus sisältää myös neljä paria silikonisia korvasovittimia (XS, S, M, L) sekä Comply Foam -korvasovittimet (M).

Kovanappia koskettamalla voi hallita kuulokkeiden eri toimintoja. Käyttäjä voi säätää äänenvoimakkuutta, siirtyä eteen/taaksepäin, keskeyttää musiikintoiston ja vastaanottaa puheluita. Hallinta sujuu suurimmaksi osaksi hyvin, lukuun ottamatta kaksoiskosketusta, jolla siirrytään seuraavaan kappaleeseen. Yhdellä kosketuksella voi kätevästi lopettaa musiikin kuuntelun ja päästää ympäristön ääniä sisään.

On hyvä idea, että kotelo toimii laturina. Kun kuulokkeet asetetaan koteloon, lataus käynnistyy välittömästi ja kuulokkeet ovat aina valmiit käyttöön. Akkukestoksi ilmoitetaan 3-4 tuntia, mikä pitääkin paikkansa. Testatessa kuulokkeet toimivat yli neljä tuntia hyvällä äänenvoimakkuudella. Kuulokkeet voi ladata kotelon avulla kolme kertaa, joten yhteenlaskettu akkukesto on noin 16 tuntia. Ja kätevää on, että lataus tapahtuu langattomasti.

Ensivaikutelma nappikuulokkeista on se, että ne antavat tilaa äänelle. Äänet ja instrumentit erottuvat selkeästi äänikuvasta, ja niihin voi keskittyä erikseen. Myös yksityiskohdat tulevat hienosti esiin, kuten rumpujen ja muiden lyömäsoittimien iskut. Niinpä tasokkaiden tallenteiden kuuntelu onkin nautinnollista.

Akustisessa musiikissa voi kirjaimellisesti kuulla muusikoiden vetävän henkeä. Äänien syvemmässä päässä basso on tarkka, mutta hieman taka-alalla.

 


+ Erinomainen äänentoisto
+ Laadukkaat kuulokkeet
+ Pitkä akkukesto

 

Lisätietoja kuulokkeista saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta Beoplay E8 2.0 -kuulokkeille hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hintaseurannasta.

Arvio

Langattomat Beoplay E8 2.0 -kuulokkeet ovat korkealaatuiset ja hyvin soivat. Latauskotelo pitää kuulokkeet aina käyttövalmiina.

Ominaisuudet

Merkki
Bang og Olufsen
Toistoalue
20 – 20.000 Hz
Akkukesto
4 x 4 t
Johdon pituus
-
Liitäntä
Bluetooth
Paino
6 g + 7 g
Muuta
Latauskotelo