Der vil også komme en sort udgave af de sart hvide hovedtelefoner.

Creative Zen Hybrid

Zen Hybrid -kuulokkeet ovat hyvät vastamelukuulokkeet, joissa ei ole heikkouksia.

tekijä Henrik Ræder Clausen #Kuulokkeet #Creative
8.8

Creative Zen Hybrid -kuulokkeiden ääni on miellyttävä ja tarkka, aktiivinen melunvaimennus on tasapainotettu hyvin ja käyttömukavuus on kunnossa. Akku kestää pitkään, eikä hintakaan huimaa. Laadukkaassa äänessä häiritsevät vain heikonlainen basso ja aavistuksen pimentoon jäävät yksityiskohdat.

Stereoääni on hyvä ja laaja, ja äänten ja instrumenttien sijainti on helppo havaita äänikuvassa. Creativen oma Super X-Fi -tekniikka lisää äänimaailmaan tilan tuntua, mutta se toimii valitettavasti vain tietokoneelta toistettaessa.

Aktiivinen melunvaimennus aktivoidaan kuulokkeissa olevalla painikkeella, ja se tehoaa eri äänityypeillä ja taajuuksilla. Se ei ole yhtä tehokas kuin kalliimmilla kilpailijoilla, mutta musiikin sointia se kunnioittaa kiitettävästi. Melunvaimennuksessa on hieman valkoista kohinaa, joka (tarkoituksellisesti tai ei) poistaa vaimennuksen normaalisti synnyttämän sisätilan tunnun.

Yhteys muodostetaan Bluetooth-yhteydellä tai kaapelilla, ja kaapeli toimii myös akun tyhjentymisen jälkeen. Valmistaja lupaa jopa 27 tunnin käyttöajan – vaikka aktiivinen melunvaimennus olisi käytössä.

Kuulokkeita on mukava käyttää, sillä ne ovat kevyet ja rakenteeltaan yksinkertaiset. Suurille korville korvatyynyt ovat kuitenkin melko pienet.

Blue­toothin kautta käytettäessä huomasimme äänessä pienen viiveen, joka saattaa häiritä elokuvia katsoessa ja erityisesti pelejä pelatessa. Niissä puuhissa kannattaa käyttää mukana toimitettua kaapelia.

Kuulokkeet toimivat myös kuulokemikrofonina eli niillä voi vastata kännykkään tuleviin puheluihin.

Melunvaimennuksen voi kääntää myös päinvastaiseksi. Kun ympäröivät äänet tulevat osaksi musiikkia, liikenneturvallisuus paranee eivätkä kuulutukset esimerkiksi lentokentällä mene ohi korvien. Toiminto on helppo kytkeä pois päältä heti kun ympäröiviä ääniä ei enää tarvitse kuulla.


+ Mukavat käytössä
+ Pitkään kestävä akku
– Viive Bluetoothin kautta

Conclusion

Zen Hybrid -kuulokkeet ovat hyvät vastamelukuulokkeet, joissa ei ole heikkouksia.

Ominaisuudet

Merkki
Creative
Toistoalue
20 - 20.000 Hz
Johdon pituus
1,8 m
Paino
272 g