Ørekopperne er meget store og fordeler trykket mod dit hoved, så man næsten ikke mærker headsettet.

EPOS ADAPT 660 AMC

Komeat ja hyvältä kuulostavat kuulokkeet, joissa ei hintansa puolesta pitäisi olla vanhentunutta latausliitäntää.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Kuulokkeet #EPOS
8.8

Adapt 660 AMC on onnistunut, mutta myös kallis langaton kuulokemikrofoni tanskalaiselta EPOSilta. Äänenlaatu on erinomainen, ja kuulokkeet toistavat musiikin ja puhelinkeskustelut selkeästi ja elävästi.

Tekokuituiset korvatyynyt eivät tunnu yhtä ylellisiltä kuin mitä hinnalta odottaisi, mutta ne vaimentavat ulkopuolelta tulevia ääniä hyvin, ja aktiivinen melunvaimennus hoitaa loput. Kun käytimme Adapt 660 AMC -kuulokkeita junamatkalla, ne poistivat junan melun ja taustakeskustelut lähes sataprosenttisesti. Jäljelle jäi vai kirkas podcastista tuleva ääni.

Mikrofoni ei poista taustaääniä yhtä tehokkaasti kuin kuulokkeet, mutta suhteellisen hiljaisessa ympäristössä puhelinkeskustelujen äänet kuuluvat selkeästi. Kuulokkeet ovat niin kevyet, että ne saattavat unohtua päähän, kun korvakupeista ei kuulu ääntä. Keveydestä huolimatta kuulokkeisiin on onnistuttu kätkemään melko kookas akku. Se ei voi olla ihan pieni, sillä kuulokkeet pystyvät toistamaan yhdellä latauksella lähes 30 tuntia. Ihmettelimme vain sitä, että latausliitännässä käytetään vanhentunutta Micro-USB-standardia.

Pakkauksessa on myös tyylikäs kuljetuskotelo. Kuulokkeet voi taittaa kokoon, joten ne eivät vie paljon tilaa laukussa.


+ Upea ääni puheessa ja musiikissa

+ Istuvat hyvin päähän

– Korvatyynyt tuntuvat halvoilta

Conclusion

Komeat ja hyvältä kuulostavat kuulokkeet, joissa ei hintansa puolesta pitäisi olla vanhentunutta latausliitäntää.

Ominaisuudet

Merkki
EPOS
Toistoalue
17 - 23000 Hz
Liitäntä
Bluetooth
Paino
227 g