Fem små lysdioder på ladekassen viser hvor meget strøm, der er tilbage.

Epos GTW 270 Hybrid

Suuri ääni langattomissa nappikuulokkeissa.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Kuulokkeet #EPOS
9.6

On vaikea ymmärtää, että niin suuri ääni voi tulla niin pienistä bluetooth-kuulokkeista kuin tanskalaisen Epos-yhtiön GTW 270 Hybrid -nappikuulokkeista.

Kuulokkeiden mukana tulee pieni usb-sovitin, joka vähentää bluetooth-yhteyden viivettä, jolloin kuulokkeet toimivat paremmin tietokoneella pelatessa. Varsinkin musiikissa GTW 270 näyttää todellisen luonteensa. Äänikuvassa on paljon yksityiskohtia, ja esimerkiksi satoja kertoja aiemmin kuunnelluista kappaleista löytyi pieniä, uusia asioita, kuten kitaran kieliä kevyesti koskettavat sormet. Tanakka ja tarkka basso luo hyvän perustan äänelle sekä peleissä että musiikissa.

Kuulokkeet ovat langattomat useammalla kuin yhdellä tavalla: Sen lisäksi, että GTW 270 -kuulokkeet voidaan liittää tietokoneeseen tai puhelimeen bluetooth-yhteyden kautta, on mukana tuleva latauskotelo itse asiassa myös langaton yhdysrakenteisen akun ansiosta. Joten voit siis ladata sekä kuulokkeet että kotelon, ja näin saat otettua mukaasi paljon virtaa – ja siten soittoaikaa – kun lähdet kotoa.

Kun kuulokkeista loppuu virta, ne asetetaan latauskoteloon ladattavaksi. Testatessa kuulokkeista riitti virtaa lähes neljäksi tunniksi yhdellä latauksella, ja latauskotelon avulla saa 15 tuntia lisää soittoaikaa.

Sekä nappikuulokkeet että latauskotelo on tehty erittäin hyvistä materiaaleista ja tuntuvat kädessä luksusluokan laitteilta.

Jos ei tarvitse mukana tulevaa usb-sovitinta, vaan käyttää mieluummin tietokoneen tai puhelimen omaa bluetooth-yhteyttä, voi kuulokkeista ostaa hieman halvemman version ilman sovitinta.


+ Suuri ääni

+ Hyvä rakenne

+ Pitkä yhteenlaskettu akkukesto

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten Hinta.fi-palvelusta.

 

Conclusion

Epos GTW 270 Hybrid -nappikuulokkeet ovat erinomaiset. Ne tuottavat upean äänen ja latautuvat langattomasti.

Ominaisuudet

Merkki
EPOS
Toistoalue
20-20000 Hz
Akkukesto
4 + 15 t
Liitäntä
Bluetooth