Mikrofonarmen kan både klappes op og tages helt af, så den er aldrig i vejen.

EPOS H3 Hybrid

EPOS H3 Hybrid on loistava kuulokemikrofoni tietokoneen ääressä käytettäväksi, ja sitä voi käyttää sekä kaapelilla että ilman.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Kuulokkeet #EPOS
9.0

EPOS H3 Hybrid -hybridikuulokkeita voi käyttää tilanteen mukaan joko kaapelin kanssa vai ilman. 

Kaapeliratkaisu toimii hyvin tietokoneen äärellä, kun taas Bluetoothilla kuulokkeet voidaan yhdistää esimerkiksi puhelimeen. Pakkaukseen kuuluu myös pieni tietokoneeseen liitettävä USB-sovitin, joka avaa langattoman yhteyden välittömästi. Kaiken kaikkiaan H3 Hybrid -kuulokkeiden tuottama ääni on miellyttävä ja hyvin erottuva. Se sopii hyvin puheluihin ja peleihin, mutta ei aivan yhtä hyvin musiikin kuunteluun. Ääntä voi hienosäätää kuulokkeiden Windows-sovelluksen avulla. Kun avasimme sovelluksen ensimmäisen kerran, se latasi samalla kuulokkeiden sisäisen ohjelmiston päivityksen.

Kuulokkeiden sanka on suuri ja paksusti pehmustettu. Se tekee kuulokkeista hieman kookkaat, ja ne sopivatkin parhaiten käytettäväksi kotona tietokoneen ääressä. Korvakuppien ympärillä on pyöreät vaahtomuovityynyt. Ne painavat korvia vasten, mutta sen tuntee ikävästi vasta pitkäaikaisen käytön jälkeen, ja toisaalta pehmusteet lukitsevat ympäristön äänet tehokkaasti pois. Mikrofoni on kiinnitetty pitkään muovivarteen, ja kun sitä ei tarvita, sen voi vain napsauttaa irti. Toiseen korvakuppiin on piilotettu lisämikrofoni, mutta sen äänenlaatu ei ole lähelläkään varressa olevan mikrofonin äänenlaatua.


+ Upea ääni

+ Voi käyttää kaapelilla tai ilman

– Painavat hieman pitkäaikaisessa käytössä

Conclusion

EPOS H3 Hybrid on loistava kuulokemikrofoni tietokoneen ääressä käytettäväksi, ja sitä voi käyttää sekä kaapelilla että ilman.

Ominaisuudet

Merkki
EPOS
Toistoalue
20 - 20,000 Hz
Johdon pituus
2 metriä
Liitäntä
Bluetooth, USB-adapter, jack
Paino
298 g