Den aftagelige mikrofon hæfter effektivt med magneter.

EPOS H3Pro Hybrid

Hyvät (ja monimutkaiset) kuulokkeet, joissa on hyvä ääni ja paljon toimintoja.

tekijä Henrik Ræder Clausen #Kuulokkeet #EPOS
8.5

EPOS H3Pro Hybrid ei tarjoa vain hyvää äänentoistoa. Kuulokkeet ovat myös erittäin mukavat käyttää, ja ne mahtuvat jopa suureen päähän ongelmitta.

Kuulokkeissa on kaksi mikrofonia, ja kun molemmat mikrofonit ovat käytössä, ympäristön melu vaimenee tehokkaasti. Kuulokkeiden aktiivinen melunvaimennus ei kuitenkaan ole läheskään huippuluokkaa. Kuulokkeiden vaimennus toimii hyvin säännöllistä koneääntä vastaan, mutta puhe ja muut äkilliset äänet menevät läpi. Melunvaimennustoiminto aiheuttaa myös jonkin verran levottomuutta äänikuvan yksityiskohdissa.

EPOS H3Pro Hybrid voidaan liittää neljällä eri tavalla: 3,5 mm:n äänikaapeli, USB-C-kaapeli, Bluetooth ja mukana tuleva sovitin. Siten sitä on helppo käyttää minkä tahansa puhelimen tai tietokoneen kanssa. Sovittimen viive on pienempi kuin USB:n ja Bluetoothin, joten synkronointi elokuvissa ja peleissä on parempi.

Painikkeet on yhdistetty liitäntöihin, ja niiden paikantaminen vaatii hieman totuttelua. Äänenvoimakkuuden säädin on sen sijaan suunniteltu helposti liikkuvaksi valitsimeksi oikealla puolella, mikä toimii erittäin hyvin. Kuulokkeisiin kuuluva ohjelma on melko kattava, ja se tarjoaa monia vaihtoehtoja äänen ja mikrofonin säätämiseen. Ohjelman käytön aloittaminen on hankalaa, mutta kun olet tutustunut mahdollisuuksiin, voit käyttää taajuuskorjainta esimerkiksi tiettyjen taajuusalueiden korostamiseen, melunvaimennuksen säätämiseen ja mikrofonin automaattisen katkaisimen herkkyyden säätämiseen. Oletusasetus kytkee mikrofonin pois päältä usein, joten useimmat haluavat säätää herkkyyttä.


+ Hyvä ääni

+ Kätevä mikrofonin varsi

– Keskinkertainen melunvaimennus

Conclusion

Hyvät (ja monimutkaiset) kuulokkeet, joissa on hyvä ääni ja paljon toimintoja.

Ominaisuudet

Merkki
EPOS
Toistoalue
20 - 20.000 Hz
Johdon pituus
150 cm
Liitäntä
3,5 mm lyd, USB-C
Paino
308 g