Den store mikrofonarm sidder fast med magneter og kan nemt tages af.

EPOS H6PRO

EPOS H6PRO -kuulokkeista kuuluva ääni on laadukas, ja kuulokkeita on mukava käyttää pitkiäkin aikoja kerrallaan.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Kuulokkeet #EPOS
8.9

H6PRO-kuulokkeiden laadukkuuden huomaa heti. Ne ovat suuret ja tuntuvat todella tukevilta, vaikka pääasiallinen valmistusmateriaali onkin muovi. Äänenlaatu on hyvä ja selkeä, ja siinä on syvyyttä. Kuulokkeet sopivat sekä musiikin kuunteluun että tietokonepalavereihin. Lisäksi pelatessa oli helppo huomata, mistä suunnasta vihollisampuja tuli Call of ­Duty: Vanguard -pelissä.

Suuret kuulokekupit eivät hiosta, joten H6PRO-kuulokkeita on mukava käyttää pitkiäkin aikoja. Myös hyvä ja pehmustettu sanka varmistaa osaltaan, että kuulokkeet istuvat mukavasti päässä.

Mikrofoni kytkeytyy automaattisesti pois päältä, kun varren taittaa ylös sangan viereen. Se on kätevää, jos ääni pitää mykistää nopeasti esimerkiksi videopuhelun aikana. Jos mikrofonia ei tarvita lainkaan, sen voi ottaa kokonaan pois, sillä se on kiinnitetty magneeteilla. Kuulokkeet voivat tuntua pienessä päässä melko suurilta, mutta jos sitä ei oteta huomioon, tämän parempia langallisia kuulokkeita videopalaverikäyttöön on vaikea löytää.


+ Miellyttävät päässä

+ Irrotettava mikrofoni

– Korkea hinta

Conclusion

EPOS H6PRO -kuulokkeista kuuluva ääni on laadukas, ja kuulokkeita on mukava käyttää pitkiäkin aikoja kerrallaan.

Ominaisuudet

Merkki
EPOS
Toistoalue
20 - 20,000 Hz
Paino
309 g