Det kan være lidt svært kende forskel på de to ørepropper, men de er heldigvis markeret med et diskret L og R for venstre og højre.

Huawei FreeBuds 4i

Langattomat kuulokkeet aktiivisella melunvaimennuksella.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Kuulokkeet #Huawei
8.1

Huawei FreeBuds 4i -kuulokkeet tarjoavat hyvää langatonta äänentoistoa edullisesti.

Tämän luokan kuulokkeet voivat olla erittäin kalliita – varsinkin, jos niitä koristaa pieni omenalogo, mutta Huawei on onnistunut oikomaan pari mutkaa ja saanut hinnan alas. Ainakin latauskotelo on saanut maistaa säästöleikkuria. Kotelotuntuma on heiveröinen ja halpa, mutta kotelo ajaa asiansa ja lataa kuulokenapit, kun ne napsauttaa paikoilleen koteloon.

Kuulokkeiden ja puhelimen paritus bluetoothin kautta vie vain hetken, ja Huawein luurin kanssa laitepari muodostuu heti, kun säilytyskotelon avaa.

Silikoniset kumitulpat istuvat hyvin korviin. Ääni on hienon yksityiskohtainen, eikä vääristy kovallakaan äänenvoimakkuudella. Toisesta korvanapista voi kytkeä päälle aktiivisen melunvaimennuksen, joka toimii tehokkaasti.

Kesken kuuntelun tulevaan puheluun voi vastata napauttamalla kaksi kertaa toista korvanappia. Mikrofoni tuottaa kirkasta ja selkeää ääntä, vaikka siihen vähän puhkuisikin. Äänenvoimakkuus olisi saanut säätyä helpolla kosketustoiminnolla, mutta muuten käytettävyys on asiallista tasoa.

Huawein korvanapeissa on hieno akkukesto. Kuulokkeita testattiin yhteensä noin kahdeksan tuntia, ennen kuin ne piti taas laittaa latauskoteloon. Aktiivisen melunvaimennuksen ollessa käytössä ei päästy ihan samoihin lukemiin.


+ Upea ääni

+ Tehokas melunvaimennus

– Heiveröinen latauskotelo

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

 

Arvio

Huawein langattomat nappikuulokkeet tarjoavat edulliseen hintaan langatonta ääntä aktiivisella melunvaimennuksella.

Ominaisuudet

Merkki
Huawei
Akkukesto
8 tuntia ilman melunvaimennusta
Liitäntä
Bluetooth 5.2
Paino
5,5 g/korvanappi. Kotelo: 36,5 g