Headsettet er godt polstret, så man kan holde ud og sidde med det på hovedet i lang tid.

HyperX Cloud Flight S

Langattomasti latautuva selkeä-ääninen headset.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Kuulokkeet #HyperX
9.3

Cloud Flight S on lähes täydellinen headset tietokoneen kanssa käytettäväksi. Laite on täysin langaton, eli tietokoneen kuulokeliitäntään ei tarvitse liittää johtoa, eikä myöskään headsetiin latausta varten. Headsetin lataus tapahtuu langattomasti Qi-latausalustan avulla, samaan tapaan kuin puhelimen langattomassa latauksessa. Jos Qi-latausalustaa ei ole ennestään, saa sellaisen hankittua jo muutamalla kympillä.

Headsetissa on upea ja tasapainoinen ääni. Kuulokkeet eivät sovi käyttäjälle, joka haluaa musiikkiinsa voimakkaan bassonjytkeen, mutta neutraalista äänikuvasta ja selkeästi erottuvasta puheesta videopuheluissa pitävälle Cloud Flight S on hyvä valinta. Headsetin mikrofonin voi irrottaa tarvittaessa.

Kuulokkeet yhdistetään tietokoneeseen laittamalla sovitin usb-porttiin, minkä jälkeen yhteys syntyy saman tien. Sovitin on usb-muistin kokoluokkaa, joten se on liian suuri jätettäväksi kannettavan tietokoneen usb-porttiin kuljetuksen ajaksi.


+ Hyvä, selkeä ääni

+ Täysin langaton

– Iso sovitin

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hinta.fi-palvelusta.

 

Conclusion

Cloud Flight S on erinomainen headset yleiskäyttöön. Sekä lataus että liittäminen tietokoneeseen tapahtuu langattomasti.

Ominaisuudet

Merkki
HyperX
Toistoalue
10 Hz – 20 kHz
Akkukesto
30 t
Liitäntä
Langaton sovittimella
Paino
320 g
Muuta
7.1 Surround Sound