Mikrofonen er lige til at trække ud af headsettet, når du ikke har brug for den.

HyperX Cloud II Wireless

Langattomat kuulokkeet irrotettavalla mikrofonilla.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Kuulokkeet #HyperX
7.8

HyperX Cloud II Wireless on hyvä valinta käyttäjälle, joka haluaa langattoman kuulokemikrofonin.

Kuulokkeet näyttävät laadukkailta. Mustiin kuulokekuppeihin kiinnittyvä sanka on maalattu metallinpunaisella värillä, ja suuren pääpannan reunan ympärille on ommeltu vahva, punainen sauma, joka antaa kuulokkeille ainutlaatuisen ilmeen.

Kun Cloud Wireless II -kuulokkeet laittaa päähän, huomaa selvästi, että ne on valmistettu muovista ja että korvatyynyt on päällystetty keinonahalla. Istuvuus on kuitenkin erinomainen ja kuulokkeet ovat erittäin kevyet, joten niitä pystyy pitämään pitkään yhteen menoon.

Langaton yhteys tietokoneeseen on valmis heti, kun mukana tuleva usb-sovitin on liitetty tietokoneen usb-porttiin. Äänenlaatu on hyvä sekä videopuheluissa että peleissä. Peleihin saa hyvän tilaäänitehosteen, joka auttaa kuulemaan, mistä päin yksittäiset äänet tulevat.

Tarjolla on parempia vaihtoehtoja, jos kuulokkeita käyttää lähinnä musiikin kuunteluun. HyperX Cloud II Wireless on kuitenkin hyvä ja monipuolinen ratkaisu, jos haluaa langattoman äänen esimerkiksi videopuheluihin ja YouTube-leikkeisiin. Mikrofonissa on tehokas melunvaimennus, joka pitää pahimman taustamelun poissa, ja mikrofonin saa irrotettua nopeasti, jos ei tarvita.


+ Hyvä ääni puheluissa

+ Tehokas ulkoasu

– Tehty huokeista materiaaleista

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

 

Conclusion

HyperX Cloud II Wireless on hyvä langaton kuulokemikrofoni, joka tuottaa selkeän äänen videopuhelun molemmille osapuolille.

Ominaisuudet

Merkki
HyperX
Toistoalue
15 Hz – 20 kHz
Akkukesto
Max 30 t
Johdon pituus
0,5 m
Liitäntä
Langaton usb-sovittimen kautta
Paino
309 g