Den lille USB-adapter sørger for den trådløse forbindelse mellem headsettet og pc'en.

HyperX Cloud Stinger Core Wireless 7.1

Hyvää ääntä peleihin ja videopuheluihin.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Kuulokkeet #HyperX
7.7

HyperX:n Cloud Stinger Core Wireless on monipuolinen kuulokemikrofoni, joka sopii sekä videopuheluihin että pelaamiseen.

Kuulokkeet liitetään tietokoneen vapaaseen usb-porttiin työnnettävällä sovittimella. Siitä parin sekunnin kuluttua kuulokkeet ovat valmiit käyttöön.

Tietokonepelejä harrastavalle HyperX:n kuulokemikrofoni tarjoaa erinomaisen surround-tehosteen. Käyttäjä saa hyvän tilavaikutelman siitä, mistä äänet tulevat. Myös puheluissa ääni kulkee selvästi ja hienosti.

Mikrofoni on toisessa korvakupissa olevan varren päässä ja tuottaa kirkkaan ja selkeän äänen vastapuolelle. Yhdysrakenteinen melunvaimennus vaimentaa ylimääräistä taustamelua. Olemme kuitenkin kokeilleet mikrofoneja, joissa melunvaimennus on toiminut tehokkaammin.

Mikrofonin saa vaimennettua nostamalla varren ylös. Sen avulla voi hetkeksi poistua Google Hangoutsin tai jonkin muun videopuhelupalvelun kautta käytävästä videopuhelusta.

On hyvä nähdä, että HyperX on ottanut ison askeleen 2020-luvulle ja korvannut tämän sarjan kuulokemallien vanhentuneet mikro-usb-latausliitännät nykyaikaisemmalla usb-c-liitännällä, joka on tuttu Android-puhelimista ja tableteista.

Latasimme kuulokkeet täyteen ja saimme vajaat 18 tuntia käyttöaikaa. Paljon tätä parempaa akkukestoa ei voi saada, ilman että kuulokkeista tulee liian raskaat.

Pään yli kulkeva sanka on valmistettu yhdestä muoviosasta, joten osa, jossa kuulokekupit ovat kiinni, ei voi liikkua itsenäisesti. Se ei ole ongelma, jos pään muoto tai koko eivät ole mitenkään erikoisia. Hieman jäykkä rakenne voi kuitenkin aiheuttaa istuvuusongelmia suuripäisille käyttäjille, koska silloin kuulokkeet istuvat liian tiukasti.


+ Hyvä tilavaikutelma

+ Helppo käyttöönotto usb-sovittimen avulla

– Puutteellinen melunvaimennus mikrofonissa

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hintaoppaasta.

 

Conclusion

HyperX Cloud Stinger Core Wireless 7.1 on hyvä langaton kuulokemikrofoni, joka sopii sekä peleihin että videopuheluihin.

Ominaisuudet

Merkki
HyperX
Toistoalue
20 Hz - 20 kHz
Akkukesto
noin 18 t
Johdon pituus
Latauskaapelin pituus: 0,5 m
Liitäntä
Usb-sovitin
Paino
244 g
Muuta
7.1-tilaääni