Mikrofonen kan klappes op på siden af headettet, når du ikke bruger den.

HyperX Cloud Stinger Wireless

Kirkasääninen langaton headset, jota on miellyttävä käyttää.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Kuulokkeet #HyperX
8.6

HyperX:n uusi headset tuottaa hyvälaatuisen ja kirkkaan äänen niin Skype-puheluihin kuin elokuvien katsomiseen tai pelien pelaamiseen tietokoneella. Headset sopii kuitenkin voimakkaan bassonsa vuoksi paremmin pelaajille kuin musiikin kuunteluun.

Langaton HyperX Cloud Stinger Wireless -headset istuu mukavasti päähän, ja sitä on miellyttävä käyttää pitkiäkin aikoja yhteen menoon pehmustettujen korvakuppien ansiosta. Kupeissa on käytetty muotoon mukautuvaa vaahtomuovia.

Langaton yhteys saadaan aikaan pienen usb-sovittimen avulla, joka laitetaan tietokoneen usb-liitäntään. Headset ei tue bluetooth-yhteyttä, joten kuulokkeita ei voi käyttää puhelimen kanssa. Kuulokkeissa ei myöskään ole liitäntää langallista käyttöä varten.

Headset on tehty pääasiassa muovista, mutta sangan sisällä on säädettävä teräksinen kisko, ja kuulokkeet tuntuvat vankkatekoisilta.

Akkukestoksi on ilmoitettu 17 tuntia, mikä vastaa aika hyvin totuutta. Testauksen aikana kuulokkeita käytettiin satunnaisesti kolmen työpäivän ajan, ennen kuin akkua piti ladata.

Toisessa korvakupissa on micro-usb-liitäntä latausta varten. Se oli pienoinen pettymys, sillä usb-c-liitäntä on ollut jo pitkään käytössä ja sivuuttanut micro-usbin useimmissa laitteissa. HyperX:n kannattaisi myös siirtyä uudelle vuosikymmenelle.


+ Hyvä hinta-laatusuhde

+ Istuu mukavasti päähän

– Vanhanaikainen latausliitäntä

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hinta.fi-palvelusta.

 

Conclusion

Hintaan nähden hyvä langaton headset, mutta latausliitäntä olisi saanut olla nykyaikaisempi.

Ominaisuudet

Merkki
HyperX
Toistoalue
20 Hz-20000 Hz
Akkukesto
17 t
Liitäntä
Langaton liitäntä usb-sovittimella
Paino
270 g